Колега прекрасен автомобил със здраве да го караш.На времето в моя квартал имаше два такива.Единия беше като твоя а другия двуврат.За съжаление и двата заминаха за скраб много отдавна.Твоя Опел ме връща в детството.Ще се радвам някой път да го видя и на живо.
Бате Жоро от Обеля! Хем постоянната му ежедневна работа е ремонт и шлайф на глави и клапани, хем се занимава и специално със стари двигатели, пълен ремонт, самият той има стари камиони от преди войната. Има и машините, и познанията за работа! Ако ти трябват контакти, драсни едно ЛС да ти кажа къде е.
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Май още не можеш да получаваш лични съобщения, затова ще го напиша тук: о888 седем едно 13 4 едно /не знам има ли спам ботове за телефони , но гледам, че хората така ги пишат понякога, та за всеки случай и аз така /. Но да знаеш, търси го след 12 на обяд!!
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Благодаря ще му се обадя. Ето малко снимки от частите които сам събрал за по малко от година. Благодарение на колегата Станимир от Пловдив ,битпазар и от колеги от форумите. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=95538&page=2
колата е възстановена от сервиз диагонал София , реставрирана е на 100% мотора е 1700 кубика 66 коня с три скорости шест волта и всичко е от опел,произведена е 1965г.
Коментар