До: Варшава 223

С най-голямо удоволствие! Аз обаче събота и неделя съм на работа. Ако имаш желание може да минеш през бизнес парка, там работя. Там съм от 7:00 до 19:00 и събота и неделя. Ще ти оставя телефона ми, ако искаш ми звънни: 0896 887 567 - Кирил.

Първоначално публикуван от m_g

Преглед на мнение

Надявам се в най-скоро време да мога да ти ги дам, защото това ще означава че колата ми е най-накрая тук
 Надявам се в най-скоро време да мога да ти ги дам, защото това ще означава че колата ми е най-накрая тук  

- почни да обикаляш - със сигурност има запазени, нереставрирани коли из България. Аз примерно обикалях три месеца и си намерих.
 - почни да обикаляш - със сигурност има запазени, нереставрирани коли из България. Аз примерно обикалях три месеца и си намерих. 

Много се колебах дали да докарам колата тук но реших, че за момента не си струва. Все още не съм намерил гараж а не искам да я държа пред блока. Знам че звучи наивно, знам че тази кола не представлява интерес за никой но е достатъчно да мине някой и да откърти още някакъв декоративен елемент (емблемата ми вече замина точно пред блока
 Много се колебах дали да докарам колата тук но реших, че за момента не си струва. Все още не съм намерил гараж а не искам да я държа пред блока. Знам че звучи наивно, знам че тази кола не представлява интерес за никой но е достатъчно да мине някой и да откърти още някакъв декоративен елемент (емблемата ми вече замина точно пред блока  ), за да полудея! Така или иначе няма да започна работа по нея затова я оставих да си почива на сигурно в гаража
), за да полудея! Така или иначе няма да започна работа по нея затова я оставих да си почива на сигурно в гаража 
Коментар