До: Варшава 223
Много добра реставрация наистина. На мен ми е интересно какви точно материали използват 

Много добра реставрация наистина. На мен ми е интересно какви точно материали използват

.
. 

Обещах си, че някой ден когато имам средствата и знанията моята Варшава ще мине по същия път. Средствата кажи-речи вече мога да ги отделя но уви нямам необходимите умения за всичката тази майсторска работа.
 Обещах си, че някой ден когато имам средствата и знанията моята Варшава ще мине по същия път. Средствата кажи-речи вече мога да ги отделя но уви нямам необходимите умения за всичката тази майсторска работа.  Маниак, кажи, тук в България могат ли да се намерят ламарините по тази (за мен) уникална кола? Писах им мейл на момчетата от Полша с доста въпросчета но или не са имали време и желание или просто не говорят английски за да ми отговорят. Та ако имаш инфо за калници и прагове ще съм ти много благодарен! Поздрави!
 Маниак, кажи, тук в България могат ли да се намерят ламарините по тази (за мен) уникална кола? Писах им мейл на момчетата от Полша с доста въпросчета но или не са имали време и желание или просто не говорят английски за да ми отговорят. Та ако имаш инфо за калници и прагове ще съм ти много благодарен! Поздрави!

?
? 

. Фен си голям
 . Фен си голям  

. При мен положението е абсолютно същото, каквото е и при теб. Колата в момента е при мой приятел тенекиджия и в сряда (утре) ще се завлека при него да видя как върви кърпенето.
. При мен положението е абсолютно същото, каквото е и при теб. Колата в момента е при мой приятел тенекиджия и в сряда (утре) ще се завлека при него да видя как върви кърпенето. 

. Изглежда трагично , но се използва активно .
 . Изглежда трагично , но се използва активно . 

- почни да обикаляш - със сигурност има запазени, нереставрирани коли из България. Аз примерно обикалях три месеца и си намерих.
 - почни да обикаляш - със сигурност има запазени, нереставрирани коли из България. Аз примерно обикалях три месеца и си намерих. 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар