Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes-Benz W123 бензин или Peugeot 505 бензин

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Mercedes-Benz W123 бензин или Peugeot 505 бензин

    Не е ли осмак не се качвам,питайте жената

    За майтап ще ми затапят единствения месец свободен за пьрвата половина на тая година и сьм се зарекьл да не бачкам половината лято та Юли месец сьм с печката из БГ.

    Ше ни бият,Мерцедес феновете сме 50:1 поне и ще ни пляскат.То е ясна темата още от началото ма вие срам нямате
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

    Коментар


    • #32
      От: Mercedes-Benz W123 бензин или Peugeot 505 бензин

      Имал съм два мечока 123 - 240 и 300 Д. Имал съм и пежак 305 - по-малкия брат на 505. Сравнение не може да има. И не става дума за комфорт или нещо подобно, става дума за конструкция. Отваряш капака на мечока и виждаш простота и удобство, отваряш този на пежото и само като му видиш ремъка на генератора как е пресукан, и ти призлява.

      Коментар


      • #33
        От: Mercedes-Benz W123 бензин или Peugeot 505 бензин

        Ей защо се зачетох в тая тема мамка му! Имам 123-ка, 240D, от 1989г.,произведена септември1982г. От три години не я карам,че започна доста да позагнива и я бях паркирал пред блока в "зелените площи" да не пречи. Имах голямо желание да я реставрирам и започнах да търся ламарини, ама нещо проекта изостана поради куп причини. На 06.04.2012г инспекторите от Столична Община ,стигнаха и до нея и и лепнаха едно констативно протоколче на предното стъкло! Няма как, напомпах предна лява гума че беше спаднала на половина,извиках едно приятелче,закачихме я за джипката и я дръпнахме /понеже не можах да намеря акумолатор/ и о чудо: на втория метър запали и се чу това приятно и ритмично трак,трак, трак... специфично за този двигател! Разходих я малко из квартала,/незаконо/ изкефих се максимално и я паркирах пак пред блока но на тротуара-да не я закачат! Между времено жената ми натри сол, че не я махам и само глоби ще плащам ,та почнах да правя планове да я закарам на вилата /и да продължа мечтата за реставриране/,или на скраб? НО днес тръгвам за работа и на предното стъкло, пак сложена някаква бележка- обаче не за глоба ,а един човек много настоява да я купи! Викам си цял ден, дали пък да не го направя щаслив? Е вече след като прочетох тази тема ,не знам къде се намирам и ще се побъркам какво решение да взема! ВИЕ сте ГОЛЕМИ ГАДОВЕ и за да изкупите грехъ си, ми помогнете да взема решение!!!
        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

        Коментар


        • #34
          От: Mercedes-Benz W123 бензин или Peugeot 505 бензин

          Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
          .... ми помогнете да взема решение!!!
          Ако ти хареса като човек, продай му я. "Ескортите" просто отидоха за скрап, тях изобщо не ги броя.През годините като съм изпадал в невъзможност да си поддържам любимото возило се разделих с хубави машини като "Пежо 404" "Ситроен DS" и по-големия му брат "СХ" " "Исузо Трупър", дори "Джип4о" (от авататра ми) замина макар и по други причини.....
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X