Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CITROEN LNA 11E

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение

    ... и докато се мъчиш с вишуту, опитай се да потърсиш и събереш липсващите части които си бяха на мястото в началото на темата, като ти препоръчвам в никакъв случай да не правиш побългаряване и циганьосване с каквото има под ръка, каквито съвети може да ти дават някои от околните.

    Успех с възроденото начинание !
    Побългарявания няма да има. Единствено там където е дупката за радиото ми се иска да поставя няколко уреда: температура на водата, температура на маслото, налягане на маслото и волтаж. Разбира се ще търся уреди които да са от периода и след монтажа да си изглеждат като фабрични. Просто за по стар автомобил смятам че са доста полезни. Пък и искам да сложа съвременно радио и да го скрия под таблото защото всяко едно съвременно радио изглежда трагично в стара кола. А радиото филипс което в беше колата го пазя, но е неспасяемо, или поне така ми казаха няколко души на които го носих.
    Другия вариант е само един уред за температурата на водата и радио от периода в което да се вгради съвременен блутут модул. Но това са неща далеч в бъдещето.

    Коментар


    • #47
      Браво за ентусиазма. Ето тук можеш да намериш и резервни части(пиши ако ти трябва нещо) https://www.melun-retro-passion.com

      Коментар


      • #48
        Повече от допълнителен пропорционален датчик за температурата на водата не ти трябва, като има всякакви тунинг и мунинг варианти, а в твоят случай може да се лепне с двойно лепяща лепенка дигитално дисплейче където ти е удобно да го виждаш, както и ще ти кажа начин за монтиране на датчик без да преработваш абсолютно нищо, като ще можеш да го монтираш където ти е кеф.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

        Коментар


        • Kirilpm
          Kirilpm коментира
          Редактиране на коментар
          Напрежението и температурата на маслото майната им, но аз уредче за налягането на маслото не бих пропуснал.

          "ще ти кажа начин за монтиране на датчик без да преработваш абсолютно нищо, като ще можеш да го монтираш където ти е кеф. "
          Ако не е тайна сподели какво имаш предвид?

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X