Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ретро парад в Бургас на 11.07 Събота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ретро парад в Бургас на 11.07 Събота

Виждам ,че има и други любители на женската красота освен мен май ще взема да намина през Сузуки-сбирката по разбираеми причини

Коментар

Хмм, значи нещо се бъркам, за което се извинявам, значи може да е било във Варна, а не в Бургас.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
        Ммммм почти на 100% съм убеден че снимах всичко.
        Поздрави за трудът и хубавите снимки
        Изложението ми хареса и си стуваше!
        Ако аз не бъркам една костенурка липсва и един шевролет 4х4.
        На входът вляво мисля, че бяха.

Коментар

Първоначално публикуван от exton Преглед на мнение
          Поздрави за трудът и хубавите снимки
          Изложението ми хареса и си стуваше!
          Ако аз не бъркам една костенурка липсва и един шевролет 4х4.
          На входът вляво мисля, че бяха.
          Снимах малко преди награждаването, ако са изчезнали няма как да съм ги снимал.Синьото Рено Алпин също го нямаше и по-едно време се появи
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Шоуто беше супер.Мястото беше подбрано добре, организацията също беше на ниво (като изключим една заигравка с тока , обаче Иване няма да кажа на никого).Дори и от снимките може да се види колко народ се събра да гледа и да цъка с език. Поздрави на Ретро клуба и на DJ Van.
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Колега би ли казал нещо повече за тази машина:
              [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/vassilev/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                Шоуто беше супер.Мястото беше подбрано добре, организацията също беше на ниво (като изключим една заигравка с тока , обаче Иване няма да кажа на никого).Дори и от снимките може да се види колко народ се събра да гледа и да цъка с език. Поздрави на Ретро клуба и на DJ Van.
                Оффф не ми напомняй за тока Срамота е в морската градина да няма свястно електричество, малко да усиля и тока се изключва . Само не ми стана ясно за кого бяха фланелката и шапката, за теб или за щерката и уцелих ли размера

Коментар

Ей спамер, ще ме вкараш в беля. Не изнасяй квалифицирана информация .
                  ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                  LZ1YBB

Коментар

Ей спамер, ще ме вкараш в беля. Не изнасяй квалифицирана информация .
                    С тези безобидни неща, малееей не ми се мисли ако бяха прашки

Коментар

Ако бяха прашки се обясняват по-лесно.Понякога очевидното не бие толкова на очи.Нали знаеш вица за оня дето ходил по чуждо и като се прибрал го подучили да си сложи молива зад ухото. Когато жена му го попитала къде е бил той отговорил: - ходих по курви, а тя като го видяла с молива зад ухото му казала: - какви курви бе, пак сте играли цяла вечер карти.
                      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                      LZ1YBB

Коментар

Браво за снимковия материал, евала на хората успели да поддържат тия безценни екземпляри.Дано повече такива коли се възродят и можем да им се насладим.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Благодаря на Иван за хубавия репортаж. Аз имах други задължения и не можах да дойда.

За Живко:
                          Червената Варшава е на колегата warszawa - Иван Великов. Реставрацията на возилото му отне повече от 12 месеца. Няма предна емблема и странични лайстни просто защото бяха в лошо състояние и в момента се възстановяват.
                          На това мероприятие той взе 3-то място за най-добре реставриран автомобил.
                          С "Фармахим" - непобедим
                          Дизел - само дънки!

Коментар

Ако бяха прашки се обясняват по-лесно.Понякога очевидното не бие толкова на очи.Нали знаеш вица за оня дето ходил по чуждо и като се прибрал го подучили да си сложи молива зад ухото. Когато жена му го попитала къде е бил той отговорил: - ходих по курви, а тя като го видяла с молива зад ухото му казала: - какви курви бе, пак сте играли цяла вечер карти.
                            Аааа това ми хареса, адвокатски блъфове аааа

Коментар

Е тя с долни скорости всеки знае, че не е така оригинално. Да питам, тогава каква награда е взел белия Мерцедес 170DS, 66 номер с кофите под двигателя и гордите стопове от Фолксваген "костенурка" Сериозно вече се замисля да ли пък да не си преправям Шкодата 1000мб със спирачна помпа от по новите като толкова време не мога да намеря оригинална такава? Явно няма пълен смисъл от 100 % оригиналност.

Коментар

И аз бях там и аз поцъках с език,ама си мислех,че ще е само за ретро автомобили
                                Съжалявам,че като разглеждах парада това Рено Алпин го нямаше.Навремето( 87 г.) ми бяха дали да врътна едно кръгче с такова.Много бих искал да го видя сега
                                SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                                0878299791

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X