Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана ретро парад Бургас 9 Юли 2011г.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Покана ретро парад Бургас 9 Юли 2011г.

    Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
    Присъствах на ретро събора и мога да кажа, че това е един от съборите с най-много и качествено реставрирани автомобили. Единственото,което на мен ми беше малко неприятно беше малкото пространство. При такъв интерес това беше предпоставка за блъсканица, но вероятно такива са били възможностите на организаторите. Въпреки това-едно много хубаво събитие за ретро общността. Специални поздрави на колегата Иван за озвучаването. Както и изложените автомобили, така и музиката, която звучеше беше също на високо ниво. Няколко пъти минавах и заглеждах Синхрото, също много красив и интересен бус.
    Определено бургаския парад се наложи като един от най-масовите и с най-интересни автомобили.Дано и занапред да остане така.Радвам се че музиката ви допада, селекцията е добра и там няма случайни песни
    Отностно нареждането на автомобилите, всичко беше под контрол, но средната колона много закъсняха и видяхте сами как се "наредиха".Мястото е достатъчно да побере участниците, само трябва да слушат организаторите при нареждането.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
    Skype: pach_bs

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X