Разбрах, че тази събота на историческия музей(до резиденция Бояна) ще има пазар за ретро автомобили и части! Мероприятието ще е от сутринта - 9 или 10 часа!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На 16.10.10 ретро пазар пред национално историческия музей
Свий
X
-
От: На 16.10.10 ретро пазар пред национално историческия музей
Благодаря ти, че ги следиш тия работи и ни информираш! Ще се видим там!
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
-
Аз,не мога да дойда,но ще очаквам богат снимков материал.Поздрави.Първоначално публикуван от zhivko88 Преглед на мнениеРазбрах, че тази събота на историческия музей(до резиденция Бояна) ще има пазар за ретро автомобили и части! Мероприятието ще е от сутринта - 9 или 10 часа!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Добре, че ми се обадиха иначе нямаше и аз да знам!Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеБлагодаря ти, че ги следиш тия работи и ни информираш! Ще се видим там!
Коментар
-
Ето от мой приятел.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=198552
Коментар
-
С няколко думи, срещата беше малка, струва ми се, че и сергиите, и сеирджиите бяха по-малко от пролетната среща. Но това не означава нищо, напълно си струваше да се отиде и да се види! Да си поговори човек с хора, болни от същата болест
, да види стари приятели, не на последно място да порови из старите части и дори да си намери нещо! Аз например пуснах в джоба оригинално Бош моторче за чистачките на мерцедеса!
Айде да го намеря другаде... ми няма! А там има
Живот и здраве, пролетта пак сме там, не се чудете, ами идвайте, може да не са много хора, но посещението си струва, по много причини!
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар