Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Газ -21

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Газ -21

Здравейте искам да ви помоля някой ако е наясно да ми каже на Газ- 21 (волга), Шенкелните болтове с втулка или с лагерче са или и с двете, и от къде мога да си закупя.
    Благодаря предварително.
    Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

От: Съвет за Газ -21

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
    Здравейте искам да ви помоля някой ако е наясно да ми каже на Газ- 21 (волга), Шенкелните болтове с втулка или с лагерче са или и с двете, и от къде мога да си закупя.
    Благодаря предварително.
    Провери на този телефон 0888248480
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Благодаря ти, обадих се на човека каза, че били с втулки и утре ще се чуем да ми каже дали има в склада
      Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Моля темата да бъде преместена в раздел "Ретро"

Коментар

Съгласно този линк:http://gazm21g.hit.bg/index.html Като проследите: Електронен каталог - Газ 21 - ходова част - подвеска - предна подвеска - позиция 32 е " Подшипник шкворня поворотного кулака упорньiй " Което би следвало да значи, че е някакъв лагер ? Интересно защо тогава човека от магазина ми каза, че няма лагер на шенкала.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X