Всички знаем колко е важно , за да се съхрани един ретро автомобил да се държи в сух гараж.Аз винаги прибирам техниката в сухо помещение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко от вас държат колите си в гараж?
Свий
X
-
От: Колко от вас държат колите си в гараж?
Разбира се, че е важно да се държи ретро техниката в гараж на топло но просто не всеки го е угряла съдбата да има такъв. Аз примерно си пребирам някои коли през зимата в гаража на вилата през останалото време са навън просто гаража не ми е толкова на близо. Ти каква техника имаш?
Коментар
-
А какво правите, когато имате гараж, а автомобила не влиза - по-висок е? Не мога нито да отрежа тавана, нито да къртя. Автомобилът ми не е ретро, но ако не го потроша, след няколко години ще е в тази класация.Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
Не знам дали се брои но държа Жигули в гараж. Съгласен съм с твърдението, че за сериозна поддръжка на ретро автомобил (а и не само), гараж е задължителен. За жалост тази практика е твърде неприложима в нашите големи градове.
Коментар
-
Аз държа в гараж Пикасото /то не е ретро, разбира се/, едно MZ ES 175/1 от 1965-а, един Simson SR 2E от 1963-а, и синът ми си държи китайския скутер. За моторите все не ми остава време да ги погледна сериозно, но обещавам като приключат ремонтите в къщи и върна обратно кашоните с книги и други вещи, с които съм затрупал моторите, да ги почна. Иначе гараж е хубаво нещо - 2 години търсих и като намерих до нас нито се пазарих за цена, нито за състояние - платих 10 хил. лв. и още 1 хил. за ремонт. Гаражът е топъл , 21 кв.м., на 2-3 мин от нас.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар