Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Издирвам Skoda 120 L

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Издирвам Skoda 120 L

Издирвам една лека кола - бледо жълта SKODA 120 L, продадена от баща ми през 1990-та на летец или поне на работещ с тази сфера. Колата има сантиментална стойност за мен и затова искам да разбера съдбата й. Старият й регистрационен номер е "Р Г 7804", от 1982-ра. В къщи няма нищо запазено, което би ме насочило в някаква посока. Това, което се знае - по спомен на баща ми купувачът е летец, от Русе, живеещ на същата улица, на която живеехме и ние тогава - "Антим I-ви", но работещ в Балчик. Разпитах няколко познати от Балчик, които ми казах, че там е имало и военно, и селскостопанско летище, но това е всичко...
    Ето и снимка на колата:

Ако някой има информация, мога да бъда открит на
    088 4539938 или 089 7611814, имейл rskolev@abv.bg

Благодаря предварително!

От: Издирвам Skoda 120 L

Дано се намери Шкодата. Трудна задача - за съжаление или за радост, тези коли съвсем до скоро бяха обичайна гледка, така че РГ 7804 трудно би направила специално впечатление. Предполагам, че е от модела с овалните фарове отпред. Преди малко гледах една такава зарязана в квартала, само че бяла... Преди 10 години около нас задномоторните Шкоди бяха най-масовите коли след Ладите. Само около блока имаше 17 (голям блок е). Сега е една, и тя със старите номера и не се движи. Съдба... Ладите са 4, а бяха над 20... Москвичи вече няма. Но пък се появи Варшава.

Коментар

И аз издирвах Запорожеца на баща ми докато не разбрах че е бракуван още през 1998г. от новия собственик. Не знам какви са шансовете на тази Шкодичка още да е жива, но защо пък да не е? Успех в търсенето.

Коментар

Колега, пробвай да сондираш в КАТ, май така е най-сигурно. С номера на купето трябва да излезе в компютъра, или поне да ти дадат данни за последен собственик. После вече ти си знаеш. Само дано да имаш много твой човек в службата, щото чувам, че напоследък така са ги натегнали, че на никого никаква информация не дават. Пазят си службичката милите.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
          Колега, пробвай да сондираш в КАТ... Само дано да имаш много твой човек в службата...
          Лошото е, че нямам връзка в КАТ Русе, но търся такава. Аз по - скоро се надявах някой от Балчик или Русе случайно да познава този авиатор, или поне да се намери някой с познат, работил в някое от двете летища, все пак Балчик е малко градче...

Коментар

Баща ми беше в Балчик , но зависи за кои години става въпрос

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
              Баща ми беше в Балчик , но зависи за кои години става въпрос
              Колата е продадена през 1990-та, т. е. в годините след 90-та. Аз я виждах периодично, тъй като новият собственик живееше на същата улица в Русе, беше я ударил един - два пъти... Научих, че и военното и селскостопанското летище в Балчик е затворено, но кога не знам. С една дума периода е от 1990-та ( преди 20 години, баси...) до затварянето на летищата... Абе поне да науча нещо, да мирясам, че нещо много съм се пренавил. Това е първото возило, което съм карал - естествено на коленете на бащата, класика!

Коментар

Ако успееш да си спомниш име или фамилия може и да мога да ти помогна , баща ми постъпва на служба в Балчик 1990-91 ,но едва ли ще ти помогна само така "човека с Шкодата"

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
                  Ако успееш да си спомниш име или фамилия може и да мога да ти помогна , баща ми постъпва на служба в Балчик 1990-91 ,но едва ли ще ти помогна само така "човека с Шкодата"
                  Колега, благодаря ти предварително!!! Такава ми е тръпка тая кола...
                  Трябва да питам бащата за име, че той е продавачът всъщност. Но "човекът с жълтата Шкода от Русе" е малко по - информативно . Баща ми не е в БГ в момента, при първа възможност ще му звънна...
                  Мерси още веднъж!

Коментар

Колега, пробвай във форума на Шкода. Там се знаят хората, може да изникне нещо.
                    Успех!

Коментар

За нищо,не първо да успея да ти помогна ,не бързай да ми благодариш още,ще направя каквото мога

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X