Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заз 965 гърбав

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заз 965 гърбав

Тоя е "тунингован", карай си го

Коментар

само клипа от инпулс по горе колеги снимка не могада кача .Незнам защто

Коментар

Защо не се научиш да пишеш???
        А Зазът е оциганен и не струва повече от 100лв.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ЗАЗа не е идеално лош, но с тоя тунинг си съсипал ценното в тая кола( не е непоправимо, но все пак), като се добави и неоригиналния двигател и проблема с документите, колата едва ли струва и 1/3 от това което искаш. Не пречи да опиташ, може и да се намерят ентусиасти все пак.

п.п Двигателя от какъв ЗАЗ е -1.3

Коментар

да двигателя е 1.3 в момента ..
            не е много оциганен ,пък и за едно лято сичко е поправимо
            Немислите ли че може да се получи ..

Коментар

Понеже в мазата ми отлежава оригинален двигател с документи, мога да ти предложа стотина лв. за тоя цигански тунинг.
              "Раздувките" на калниците как са закрепени?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                Понеже в мазата ми отлежава оригинален двигател с документи, мога да ти предложа стотина лв. за тоя цигански тунинг.
                "Раздувките" на калниците как са закрепени?
                Колега не си ли малко нагъл на мен ми продаде пет изкривени и скъсани лайсни за 35 лв а в същото време искаш да купиш цяла кола за 100лв.Много ми е интересно ако той пойска двигателът ти от мазата ти за колко ще му го продадеш

Коментар

И на мен ми е чудно колко ще искаш за двигателя ,аз да ти дам 100 лв и да го земам ...

Коментар

раздувките са от кит лесно се оправя започнат е вече..ЗАЗА

Коментар

Първоначално публикуван от diqn.xr Преглед на мнение
                      раздувките са от кит лесно се оправя започнат е вече..ЗАЗА
                      Това е добро начало!Като му придадеш вид,пак пусни снимки и тогава може и да се намери купувач.Пък може и ти да се влюбиш в него и да не ти се продава!А оригиналния двигател в какво състояние е?

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                        Колега не си ли малко нагъл на мен ми продаде пет изкривени и скъсани лайсни за 35 лв а в същото време искаш да купиш цяла кола за 100лв.Много ми е интересно ако той пойска двигателът ти от мазата ти за колко ще му го продадеш
                        Ти ако искаш му дай 1000 лв, аз толкова мога да му предложа.
                        Теб какво те бърка колко предлагам?
                        Лайсните не ти харесаха и ти върнах парите, смятам че съм бил коректен.
                        Купи си ги от магазина, като ги искаш перфектни.
                        На теб няма да ти давам нищо от заз-а, разминават ни се разбиранията за 50 годишни употребявани автомобилни части.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                          Ти ако искаш му дай 1000 лв, аз толкова мога да му предложа.
                          Теб какво те бърка колко предлагам?
                          Лайсните не ти харесаха и ти върнах парите, смятам че съм бил коректен.
                          Купи си ги от магазина, като ги искаш перфектни.
                          На теб няма да ти давам нищо от заз-а, разминават ни се разбиранията за 50 годишни употребявани автомобилни части.
                          Не колега не беше никак коректен защото "забрави "да ми кажеш че лайсните са криви и смачкани а каза че са само потъмняли и също така ми каза че са две за едната и две за другата страна а те бяха 3 еднакви и една скъсъна и една за преден капак но според теб а тя не беше.И ако беше коректен щеше да си поемеш куриерските разноски а ти не го направи,ако бъркам в нещо моля те поправи ме.А що се однася до това че няма да ми даваш нищо от ЗаЗа то е повече от ясно че аз трябва да съм нещо мръднал да да взема нещо от теб,все пак тази кола аз изкам да я реставрирам не да я състарявам с твойте части,а дано и някой друг който ти се довери не възнаградиш с" коректноста "си.
                          Много се извинявам за спама в тема но не можах да се сдържа
                          Последно редактирано от eti; 08-06-10, 21:19.

Коментар

Каквото съм казал, не съм излъгал. Като идваш към Варна, ела да те заведа при зазката и да ти покажа коя лайсна откъде е свалена. След това ще ти ги подаря.
                            Нека не спамим темата, ако имаш претенции, имаш ми телефона.

Коментар

Аз разбрах, че се спори за някъв заз ама поне не крийте за какво става дума и покажете и малко снимки ?!

Коментар

Ако не ме беше излъгал нямаше да се налага да ти връщам нещата,но по добре за напред не заблуждавай и други колеги по този начин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X