Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Снимки от филма Нюрнберг
Свий
X
-
Снимки от филма Нюрнберг
Колеги качвам снимки от филма Нюрнберг в който участвах с един приятел и неговите 2 коли, а аз лично карах джип Газ 64-ка надявам се снимките да ви харесатПоследно редактирано от м20_маниак; 19-04-10, 19:04.:eek:Тагове: Няма
-
До: Снимки от филма Нюрнберг
Страхотни коли! Жалко, че не се появяват често по ретро парадите.Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Владо,това ти ли си на петата снимка в джипа, с американската униформа или така ми се струва !!!!!!!
Невероятно!
Ти много напредна с ретро-автомобилите за тези 1-2 години!
Поздравления за теб и за колите - страхотни са.Let there be Rock!
Opel Rekord C Coupe 1971
Opel Rekord D Coupe 1975
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido1903 Преглед на мнениеВладо,това ти ли си на петата снимка в джипа, с американската униформа или така ми се струва !!!!!!!
Не ти се струва аз съм
Ти много напредна с ретро-автомобилите за тези 1-2 години!
Поздравления за теб и за колите - страхотни са.:eek:
Коментар
-
Първоначално публикуван от booger Преглед на мнениеКолите ги наемат различно, по договорка е но принципно около 400-500 лева на снимачен ден дават.ти със два автомобила ли участва ?
Коментар
-
Благодаря за снимките,преди време минах покрай една къща с голям двор малко встрани от бул. Пушкин и там видяхх доста камиони с кръстове по тях,имаше и някакви интересни возила от средата на миналия век,предполагам човека се занимава с реставрация и отдаване под наем за снимки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от booger Преглед на мнениеКолеги качвам снимки от филма Нюрнберг в който участвах с един приятел и неговите 2 коли, а аз лично карах джип Газ 64-ка надявам се снимките да ви харесат
Не за друго, просто ако си подписал че няма да разпространяваш снимков материал от работния си ден, и си го подписал без да гледаш - може публикацията да ти изиграе кофти шега ако работодателите се усетят...Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Има договор има всичко, все пак хората дават пари легално, а не под масата, дори и за парите които дават на ден за статист пак се подписваш. В договора за снимки не се казва нищо и филма не може да е тайна при положение, че част от снимките на филма са на връх центъра на София и хората налитаха от всякъде да снимат с телефони и апарати. А иначе за парите които дават смятайте, че колите се карат и връщат на платформи което струва пари гориво за тях, защото за един кадър те връщат по 1000 пъти... и ред другиНо като цяло и веселбата е важна в крайна сметка
:eek:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар