Ако някой се интересува от такава машина,за възстановяване-да се обади.модел 1955 г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Форд Зефир 6
Свий
X
-
До: Форд Зефир 6
Тази кола е в едно съседно село.Преди повече от 15 години щяхме да я купуваме с един приятел.Когато ходихме тогава да я гледаме,беше в един тесен гараж пълен със жито.Беше си оборудвана,с гуми и всичко.Десен волан,три скорости-на 2-ра вдигала 120.Тогава собственикът,възрастен турчин мъгляво ни обясни че щял да слага двигателя на трактор,каза голяма цена и сделката се провали.Провокиран от този форум,отново потърсих колата и я открих в състоянието от снимките.Говорих с племенника на човека.Той е взел гумите с джантите за да ги сложи на Москвич-ставали.Той е свалил и прибрал фарове,стопове и т.н.Сега собственика е починал,но жена му е жива и с нея трябва да се говори.Ще е трудно с документацията и самата сделка,но си струва мисля.За съжаление аз нямам финансовата възможност да реставрирам този автомобил,затова пускам инфото тук.Последно редактирано от Мещера; 11-04-10, 09:57.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение....модел 1955 г.
А иначе имам въпрос към колегата "Мещера":
Колега това на снимките е Zephyr 6 Mark III, произвеждан е от 1962-1966 г.
Не знам защо си написал, че е '55 г. Форда? Сигурен ли си ?Последно редактирано от dido1903; 21-04-10, 16:40.Let there be Rock!
Opel Rekord C Coupe 1971
Opel Rekord D Coupe 1975
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido1903 Преглед на мнениеТая ,която е написана,стига някой да прочете
А иначе имам въпрос към колегата "Мещера":
Колега това на снимките е Zephyr 6 Mark III, произвеждан е от 1962-1966 г.
Не знам защо си написал, че е '55 г. Форда? Сигурен ли си ?Май не съм сигурен.Така ми казаха.По снимките обаче,трябва да си личи.За по-запознатите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение.... Сега собственика е починал,но жена му е жива и с нея трябва да се говори. ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от skuller Преглед на мнениеза колко я продаваш ?
Цената трябва да е сносна.Не смея да казвам цифри,трябва на място.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар