Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ретро уникална машина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ретро уникална машина

Става дума за моторът на един приятел който е 1926г. беше в движение напълно реставриран,с дървени спирачки,мисля че може да го продаде ако някой има интерес,аз видях темата и се сетих че го имам на снимка и реших да го покажа,защото си заслужава да се види това бижу
    Прикачени файлове

До: Ретро уникална машина

...и е ретро,и е уикалнаНебях виждал подобно хрумване,но е пример за изобретателноста на Българина-на мястото на коша е монтиран вариянт за продаване на сладолед.Снимката и правена на трасето в Троян.
    Прикачени файлове
    HUSGVARNA 630 SMR
    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от pacoo78 Преглед на мнение
      Става дума за моторът на един приятел който е 1926г. беше в движение напълно реставриран,с дървени спирачки,мисля че може да го продаде ако някой има интерес,аз видях темата и се сетих че го имам на снимка и реших да го покажа,защото си заслужава да се види това бижу
      Каква марка е това чудо?
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Страхотен е.

Коментар

Здрасти колега имам интерес от мотора, даи телефон за връзка или ми напиши ЛС. Поздрави

Коментар

Моторат е /фабрик национал/ белгийски а годината е 1926год.Не каран много защото заради дървените спирачки е спрян от движение от КАТ.

Коментар

имам интерес,звънни ми 0888299714

Коментар

мотора е много хубав такав мотор не трябва да се продава

Коментар

Даже и фара му свети с карабит. Много години го въстановява. Даже и в Белгия прати запитване за завода, който го е произвел, но не му отговориха. Личен приятел ми е собственика.

Коментар

Ако го продава звънкайте.

Коментар

Цена ще споменеш ли.
                      ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

От: Ретро уникална машина

Колега,мотора е много красив.Можеш ли да качиш още снимки за да се насладим, а ако се продава напиши цена.

Коментар

От: Ретро уникална машина

Страшен е колега ако можеш дай още малко информация за него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X