Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Интересен самосвал, предполагам на служба в ЖП-то с табела на инвентарен, а не на регистрационен номер.
Коментар
-
хм, за пръв път виждам такъв номер, а съм отраснал в железничарско семейство - да не е някакъв вътрешноведомствен транспорт, например в ЖП заводаПоследно редактирано от IvanIvanovi; 31-05-21, 18:09.
-
Може би е точно това: вътрешно-ведомствен транспорт! На Пристанище Бургас, едно време, имаше един-два леки автомобила, движещи се само в териториалните му рамки със собственоръчни табели с инвентарни номера. За жалост, не съм попадал на снимка...
-
-
Последно редактирано от IvanIvanovi; 05-06-21, 06:44.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Ето от тия кранове имах предвид, отдавна не бях виждал такъвПървоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнениеЕ, ония дни, една махина ми беше лееко ограничила достъпа до компресора на бензостанцията. Ядосах се, слязох и злобно я нащраках с телефона
По принцип такива композиции бяха и са голяма рядкост из нашия край. По-често се виждаха на шаси ЗиЛ 133ГЯ. Конкретният екземпляр, всъщност може и да не е стар. Преди да влезем в ЕС много строителна техника на Камаз и Урал се вкара, работят и сега доста. А навремето имаше едни особени кранове Камаз - там при транспортно положение стрелата беше обърната назад по посока на движение.
И една бегачка тия дни
Коментар
-
На зеления Камаз крана е КС 4572 или някаква негова разновидност . Това е най разпространения телескопичен кран в Русия . Има го качен на всякакви шасита и се произвежда до ден днешен . Такъв кран трябва да е на шаси с поне два активни моста като при Камаз и ЗиЛ 133 . Навремето един такъв качен на МАЗ на строежа на един водопровод всяко сменяне на позицията му беше на въже зад урала . Тежък е и потъва в калта като пирон в кисело мляко .Последно редактирано от sek.1; 07-06-21, 06:15.
-
-
Това няма как де се движи по пътищата в момента с тази височина, ще събере всичките селски кабеларки на челото си .
Сега го загледах, много тарикатска конструкция !Последно редактирано от travelling; 07-06-21, 00:36.0 8 9 8 4 8 1 3 3 0
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар