Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеМосквич 434 Пътна Помощ през 70те години в София.[ATTACH=CONFIG]953418[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от roadhelp Преглед на мнениеОле в руски форум :О0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Интересен модел е! Води се 1201...комби!
Една такава само, че с три врати седя към 26-27 години в нашия двор.
Така да се каже цялата рода сме отраснали с нея, е някой и остаряха...
Човека на когото беше, беше събирал информация и беше достигал само до 3-4 други такива...една в Търново на пазара е ходила да продава. Една аз забелязах преди 22-23 години на гарата на Карлово и другите съм ги забравил.
От впечатленията ми към нея - пази Боже да си болен и да те возят с такава линейка...
п.п. горе-долу по това време имаше в Казанлък други Шкоди линейки 1203... бусчета - те са къде-къде..
Коментар
-
Да, голям танк е! Ама това със стъклата май май е само за линейките...тези коли които са били направени за линейка...
Ето още малко снимки на модела, все на служба:
първо една линейка
след това едно такси
и накрая две снимки на някаква друга служба, май нещо пощенско
п.п. гледам, че има модели с по две и четири врати, има комби и седан, може и още различни модификации да има... доколкото помня имаше и някакви разлики в решетката и гривните на фаровете...
А, и заданта врата се отваря настрани, не като на стандарто комби нагоре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pancho77 Преглед на мнение
след това едно такси[ATTACH=CONFIG]953717[/ATTACH]Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар