Ааааа, На последната снимка все едно са щракнали баща ми
Червената каска се мота някъде из мазата. А ЧЗ-175-спорт баща ми го продаде преди двадесеттина години...
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
През 1988 година когато за първи път се озовах в Ленинград видях едни джипки ГАЗ 69 с ремарке . Трима човека бъркаха на място някаква асфалтова смес и кърпеха малките дупки .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
През 1988 година когато за първи път се озовах в Ленинград видях едни джипки ГАЗ 69 с ремарке . Трима човека бъркаха на място някаква асфалтова смес и кърпеха малките дупки .
При руснаците нещата са малко по-встрани
Например в Шереметево 1 ни караха с нещо подобно:
Това, защото бяхме чужденци... Местните ги пускаха да търчат по рульожките (1990г)...
Нещата вече не са такива, каквито бяха...
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
При руснаците нещата са малко по-встрани
Например в Шереметево 1 ни караха с нещо подобно:
Това, защото бяхме чужденци... Местните ги пускаха да търчат по рульожките (1990г)...
Нещата вече не са такива, каквито бяха...
Нас ни возиха с Икарус . А стюардесите на Аерофлот бяха едни мадами виках си боже ако вземе да падне някъде тоя Ту 154 да оцелеем на самотен остров аз и тия трите ГАЗ 69ките ми направиха впечатление като организация на работа поне аз нямам спомен тогава в Ленинград да съм видял някъде дупка . Обикалят и още докато са малки ги запълват. Тука седят с години .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Не ми трябват!
Номерът е ВА6630. Нищо видинско няма в него.
Имам един-два такива в гаража.
Номер "ВА" не е имало по онова време.Варна беше В,а Видин Вд,което е и номерът на мотора от снимката.Евентуално някакво войски ако са били с Ва ,но това определено не е държавен,още по-малко военен номер!
Коментар