Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Тя цялата снимка е пълна с нелогичности. Тая статуя на свободата (девойката зад кабината) не знам как въобще е допусната.
... а пък Брежнев колко е млад на портрета, ...
Коментар
-
Е па младичък си значи... Тогаз за такваз работа не трябваше партийно поръчение, хората сами се натискаха.
Един селски, отдавна пенсионер, някога даскал в една гимназия ми разказва как е било навремето, при Бай Тошо. Гимназията има учебни - Симсонка, Иж, Жигула, трактор и ГАЗка - и по празниците водят манифестацията. Та 2 месеца преди 24 май отличниците стигат до бой кой какво ще кара. Преди петнайсетина години вече не могат да намерят кой да се качи, пълно безхаберие, и айде даскалите ше карат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнениеТа 2 месеца преди 24 май отличниците стигат до бой кой какво ще кара.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеАми разсъжденията са ти като на младеж , който е във вихъра на криминалетата , та затова такова впечатление оставяш . То реалните години в случая са без значение .
.. и наче , мен да ме караш да си представям как КГБ-то следи врагът със Жигулита по "широките булеварди" на Масква ... извинявай , ама ми идва нещо в повече .
Пък и ми е минАло времето . Впечатлявах се от подобни "героизми" преди едни 40- 45 години , от тогава : определено - не . Нито се възхищавам от това , ни пък от съвецки "Ванкел" , монтиран на Жигула.
Коментар
-
Освен номерата да гледаме ли нещо?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеОсвен номерата да гледаме ли нещо?
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар