Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеСедемдесетте, остана и да е частно .Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнениеА "точно време"?Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение...но частно работеха яко...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Игнат Донев-wheels Преглед на мнениеТази пожарна беше ...
П.п. всъщност за Каолиновската не съм 100% сигурен, но за Преславската - да.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеУралите, зиловете, кразовете и газките завинаги ще си останат нещо...ъъъ... симпатично-носталгично ли как да го кажа.
Бивша базова машина от понтонно-мостовия парк, понастоящем на кротка служба в дърводобива:
Това чудо-юдо съм го виждал да се прибира от гората накачулено с дърва. Отзад прилично ремарке и то с товар, а на калниците - двама-трима талибани. Очевидно кабината не предоставя достатъчно комфорт за една бригада дървосекачи...
Коментар
-
Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение. Очевидно кабината не предоставя достатъчно комфорт за една бригада дървосекачи...Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Съвършено вярно С един такъв бордови, 6х4, началото на 80-те карахме дини на гара Левски. В началото на 90-те пък возехме гаражи, нямаше тогава друг соло камион за такава работа. Един ден беше голяма жега и пуснахме екоклиматика За 30ина километра се схванах, изтръпнах и претръпнах, а па главата ми стана на тъпан - така е то като липсват устойчиви трудови навици, хахаа.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар