Не че нещо - все пак това е един от малкото наистина красиви мерцедеси, ама тоя номер с паленето мога да ви го покажа на кой да е прогнил москвич
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
И май му пуснаха 24 волта, та да запали...
Този номер го правехме на старите трактори през зимата-именно заради тегавото въртене не палят. И като му пуснеш още един акумулатор, върти та се кине. И пали. Също като този медцедес
ама тоя номер с паленето мога да ви го покажа на кой да е прогнил москвич
...седял 34 години? Че то от него нищо няма да е останало бре!
Иначе, конкретно, това са модели, на които Mercedes дължи репутацията си и до днес. За съжаление обаче ако оставим днешен модел да преседи 34 години зарязан, не съм съвсем сигурен че резултата ще е същия.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
...седял 34 години? Че то от него нищо няма да е останало бре!
Иначе, конкретно, това са модели, на които Mercedes дължи репутацията си и до днес. За съжаление обаче ако оставим днешен модел да преседи 34 години зарязан, не съм съвсем сигурен че резултата ще е същия.
Абе не знам . Така или иначе това да го палят без да отворят мотора за ревизия е вопиюша глупост.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Специално Е класата след 2002 и 34 дена да я оставиш посмъртно няма да запали,имат някаква джаджа в компа,и трябва да го обучаваш наново,нещо като съзнателна блокировка.
TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p. Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p. Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Ето ви една Варшава 202, непалена примерно 20 години. Бившия собственик сложи акумулатор, подкачи бензин и ... запали! С мой приятел я купихме за части преди 2-3 години, понеже купето беше в ужасяващо състояние... Снимките са по-долу.
А ето тук я транспортираме на ход до новото местодомуване. На предната седалка сме трима (тя нали е цяла), понеже просто нямаше задна:
Ако някой се чуди, ще се опитам да възстановя по спомен част от диалога:
Аз: Я, километража работи!
Бившия собственик: Да бе, всичко си работеше - нали ти казвам!
Някой: Да бе...
Съжалявам за ултра некачествения снимков и видео материал, ама тогава с това разполагахме при тези форсмажорни обстоятелства.
Според мен наистина трябва да се възхищаме на мечето, защото все пак е дизел а дизела според мен е много по капризен от бензина и по сложен. Иска си подгряване, компресия, дюзи и още тънкости зада проработи. За което и аз наистина се възхищавам на марката. В семейството има от 10 години една 124ка 95 година само, че е бензин и наистина е много здрав автомобил от всяка една гледна точка. Но попринцип и аз си имам едно дофинче, което не беше палено от кой знае колко време и сега да му сложа бензин ще си запали А ако някой знае червения дофин на околовръстнато при Мр. Бриколаж, той пак изкарал 30 и кусор години зазидан в един гараж и 2007 година като го вадят запалил също много лесно .
Абе така е доста стари марки коли ще запалят дори непалени от десетилетия но...няма да са много тези на които мотора ще изкара милион че и кусур километра.
На времето бях гледал някаква фантастика (но за жалост не мога да се сетя името) в която главните герой бягайки от преследвачите си в Далееееееечното бъдеще попадат в пещера където открива Добре запазена Костенурка (Фолксваген), Палят и продължават! Веселих се от сърце
Те го и бившия мой. Седя в един гараж не пален към десетина години и бая зор видях с един изхабен акумулатор дорде завърти на собствен ход коленчатата ос....
На времето бях гледал някаква фантастика (но за жалост не мога да се сетя името) в която главните герой бягайки от преследвачите си в Далееееееечното бъдеще попадат в пещера където открива Добре запазена Костенурка (Фолксваген), Палят и продължават! Веселих се от сърце
А филмчето с мерцедеса е Впечатляващо!
Ааааа с боксера няма майтап, миналата година от София спазарих един Фолксваген 1500S Notchnack, който не беше пипан повече от 7-8 години, налях бензин, закачих акумулатора и веднага запали.Боксера е уникална машина
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар