Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кво е туй жувотно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кво е туй жувотно?

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
    Американска 15" боза са, трябва да са поне 18" за да се "напълни" калника както трябва, и поне двойно по-широки.Ама сигурно не са му стигнали парите на пича да ги смени, пък и големите гуми "харчат" повече
    Според мен гумите са си съвсем наред - ретро.
    С твойто предложение ще заприлича на Ф1-булид.
    Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от 6efa Преглед на мнение
      Случайно го засякохме в мюнхен и така и не се разбра какво е,ако може някой да познае да дава идеи. съжелявам че нямаше как да го видя и отпред да го снимам.
      Много скъпо туй животно ве
      В Mobile.de има за 170к евро

Nr. 37 der auf 100 Exemplare limitierten Serie. .... 4,8l Motor von BMW. ...

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
        Според мен гумите са си съвсем наред - ретро.
        С твойто предложение ще заприлича на Ф1-булид.
        Според мен си иска по-големи джанти с гуми, калниците ми седят прекалено празни.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Еееее.. , празни, празни, ама човека си е дал последните 170 хилки за тази кола , и нема за джанти и гуми, все пак криза !
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

A това животно какво е ? Прилича ми на смесица между трабант и кадилак...виждам че е немско.Междудругото ме кефи как изглежда
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
              A това животно какво е ? Прилича ми на смесица между трабант и кадилак...виждам че е немско.Междудругото ме кефи как изглежда
              Отпред му се кипри емблемата на Ауди
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Колата е DKW Junior. Западногермански двутактов роднина на Вартбург и Трабант. И двете са произлезли от ДКВ Ф8 от преди войната.
                http://en.wikipedia.org/wiki/DKW_Junior
                Доста подробно Юниор е описано в книгата "Малки автомобили" на Филип Дамов от началото на 60-те. Нямам представа дали е внасяно официално у нас, както някои западни коли като Рено Дофин, Фолксваген костенурка, Опел Рекорд и т.н.
                Историята на днешното Ауди би трябва ло да е добре известна... Накратко - след Втората световна война основния завод на Ауто юнион в Цвикау остава в ГДР. Там започват да произвеждат предвоенните ДКВта под марката ИФА. След това в Цвикау започват да правят Трабант, а трицилиндровите двутактови отиват в бившия завод на БМВ (ЕМВ) в Айзенах. През 1955 оттам излиза Вартбург 311... В ГФР - град Инголщат Ауто юнион започват да правят малолитражни двутактови модели под марката ДКВ. Това продължава до средата на 60-те. Фирмата практически фалира, купува ги Даймлер - Бенц. Създават модел от среден клас под друга марка на Ауто Юнион, която е съществувала преди войната - Ауди. Моделът е 100. Скоро след това Фолксваген от своя страна купува Ауто юнион и фалиралото NSU... Имат остра нужда от принципно нов модел, защото опитите за нов модел със заден двигател - 1500 и 1600, не се оказват особено добре продавани. Те запазват марката Ауди... ФВ К70, който после става "Пасат" е взет от НСУ. 1974 излиза Голфът и така... Май не стана съвсем накратко.
                ...
                Емблемата с 4-те кръга е на Ауто Юнион.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                  Това е DKW Junior,имахме същото преди години.Двутактов трицилиндров двигател,на старите вартбурзи е същия.

Коментар

Като гледам емблемата отпред, това си е Ауди. Може би някой много ранен модел!

Коментар

Първоначално публикуван от xpu100 Преглед на мнение
                      .....на старите вартбурзи е същия.
                      Склонен съм да поспоря външно и от далеч общата кинематика е същата....ама динамиката, дори звука, са съвсем различни лошото е че когато около мен имаше такива, си бях "турбо гъзар" с "Пежо 404" с механичен инжекцион (подобен да дизелите) и не се задълбочих върху прадядото на "Аудито"...а то ръмжеше и вървеше добре, возеше меко, и не изискваше някаква сериозна поддръжка
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Чудеса,за пръв път видях такова нещо на изложението във Франкфурт.Само дето ми се струва леко разногледо.
                        [COLOR=navy][I]TLC 80[/I][/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                        X