Едно приятелче беше по странство и като се прибра ме изненада приятно със снимки на новата си покупка. Ето я и нея - Буик Ривиера 1972.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Придобивки...
Свий
X
-
До: Придобивки...
Красавица, аз от кога казвам че е много по-добре да се купи ретро от западна Европа, отколкото тук.Спестяваш си много време, пари и нерви да не се занимаваш с побългарени машини и "чичковци" цифромани, дето цял живот не са положили елементарни грижи за "скъпоценната кола" дето после продават за безумни пари.Ама да не разваляме хубавата темаПървоначално публикуван от musuibie Преглед на мнениеЕдно приятелче беше по странство и като се прибра ме изненада приятно със снимки на новата си покупка. Ето я и нея - Буик Ривиера 1972.
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
-
мдам....венко....как да не му завидиш на човека....кой знае колко пари е изсипал.....ама..кеф цена няма..както ванката каза--по- добре е наистина от чужбина...ама..и цената е по 10,мита ,данъци и български държавни вземания докато ти стане лошо.....ама--няма такава красива кола...има де..ама и тя пак е американка..
честито..и на печелившите-наздраве..да си я кара с кеф!!!!!!!!!
Коментар
-
Ами такъв съм, гледам във всеки форум да се похваляПървоначално публикуван от belov15 Преглед на мнениеЕййй ,Хулигане,в мозъчето ми човъркаш,значи

Да ти е честит !и много безаварийни километри

С колкото повече фенове се запозная, толкова по-добре
Коментар
-
И едно време са си карали майПървоначално публикуван от xyligan_s_balkan Преглед на мнениеEто я и моята последна придобивка - Балкан М1 от 1958 г.

[I][B]S мЭн - kOйТо иSкА, sРЭЩу мЭн - kОйТо мОжЭ !!![/B][/I]
Коментар
-
Отново се влюбих.Първоначално публикуван от musuibie Преглед на мнениеЕдно приятелче беше по странство и като се прибра ме изненада приятно със снимки на новата си покупка. Ето я и нея - Буик Ривиера 1972.Cherokee(XJ) Country 1993 4.0i
Коментар
-
Тутракан, малко градче на брега на ДунавПървоначално публикуван от belov15 Преглед на мнениеот кой град си,току виж някой път ако наминавам може да ми позволиш да го зърна,пък за возене да не говорим - едва ли

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
.
Коментар