Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джанти и гуми за ЗАЗ - може ли с безкамерни?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джанти и гуми за ЗАЗ - може ли с безкамерни?

Здравейте,

Някой знае ли дали може да се сложат безкамерни гума на стари джанти от ЗАЗ (нямам идея коя серия)? В момента джантите са с много стари гуми с вътрешна гума и са за смяна.

Благодаря за мненията

На москвич ставаха, но само на нови джанти. Та едва ли. По добре слагай вътрешна.
    Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Сериозен ли си!? Не за отговора,а че разговаряш с бот.😁

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
    На москвич ставаха, но само на нови джанти. Та едва ли. По добре слагай вътрешна.
    kbot Благодаря за мнението! А кои марки вътрешни според Вас са най-надеждни? В София къде могат да се закупят 155-ки, 13 цола вътрешни директно от магазин?

Коментар

Марката разбира се е Парксайд...Има ги във всеки музикален магазин.
      Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Ако искаш имам 4 вътрешни 13 цола, от Панда.
        Ще ти ги дам за колкото да не е без хич.

Коментар

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          Siem По какво го позна, че на мен ми изглежда нормален?

• siem
          siem коментира
          Редактиране на коментар
          6-то чувство... Например пост 1: "няма идея, коя серия му е ЗАЗ-а обаче ще слага безкамерни гуми" или е бот или е "много зле" и каквото и да му кажеш няма да се оправи. Пост 3: Жена ми няма СУМПС и никога не е имала, но знае че по въпроса за гуми, например много по бърз и ясен отговор ще получи от първата гумаджийница от колкото от форума...

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          Аз имам автомобилно висше. Обаче, когато слагах на москвича безкамерни гуми, отидох на гумаджийница, и ми казаха "става". Ама не познаха!
          Та не всичко зелено и подскачащо е жаба. Може пък бота да се обади и да ме опровергае

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
        Ако искаш имам 4 вътрешни 13 цола, от Панда.
        Ще ти ги дам за колкото да не е без хич.
        От запорожец ми трябват, че главините са такива (с над 20 см м/у болтовете на страната на квадрата. 4 болта са) и става голяма хамалогия да сменям главините и пр.

Коментар

Ехаааа тоя пост с вчерашната дата до преди малко го нямаше... Що ли и аз не мога да публикувам с дати от "лани"!

От друга страна какво пише в него: " Автора не желае ВЪТРЕШНИ гуми от Панда ЗАЩОТО на Запорожеца ' главините са такива (с над 20 см м/у болтовете на страната на квадрата. 4 болта са) и става голяма хамалогия да сменям главините' "

Моето вИшу не е автомобилно, но моя мозък ми казва, че когато сменяш ВЪтреШна гума не трябва да сменяш главини Не знам- може и да бъркам.

Без значение дали е Искуствен или Естествен И...т, сериозен разговор с такъв може да те доведе до мисли за насилие над себеси или околните...
          Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• ctef
            ctef коментира
            Редактиране на коментар
            Направо уникум!

• kameno karp
            kameno karp коментира
            Редактиране на коментар
            Страшното ще е,ако е естествен интелект,ама едва ли. По-скоро рожба на некадърен програмист.😁

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 4 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.

Зареждам...
        X