Обява

Свий
Няма добавени обяви.

зов за помощ от клуба на привържениците на Фолксваген

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• зов за помощ от клуба на привържениците на Фолксваген

Здравейте, тумба!
    Аз съм Васко, някой от вас ме познават-кой лично, кой задочно... както и да е.
    Имаме едно затруднение, от което трябва да се извадим, а честно казано-идея нямам как... бе то имам идея, ама ми се ще да е истинско, не да е някой дето се учи...
    Ма аз подкарах много през просото.
    Отначало.
    Клубът ни (клуб на привържениците на Фолксваген в България), чийто израз е форума на ФВ-който добре познавате, си купи един относително рядък и позабравен вече автомобил от сравнително близкото минало. Именно пасат тип 32, или Пасат единичка.
    произведен 1977. Забравен и пропускан от мастер-горублянчани тотално! За единичка се спряга следващия модел по цялата страна-срам.
    пак се отплеснах...
    решихме да го реставрираме в най сток-възможния вид.
    ОК. събрахме се една дружинка детелинка и за един ден го оглозгахме до кокал.
    ей ви сМинки:
    http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/klube...passat%201977/
    после се мотахме цифра време с пясъка и дюните, ама там беше друга бира, и сега вече сме изпясъчени, издюнени и грундирани.
    и тука иде реч вече да се открие някой Гюстав Роден на оксижена и лаЙмарината, който да го поеме (владееме разговорен финикийски, разбира се!) и да го направи годен за употреба от мастър бояджия, който е наличен вече. още не сме вдигнали пасаторя от дюните, така че, ако успееме да го пренесеме директно до отзовалия се на тоя зов Роден-ще е повече от перфектно!
    обръщам се към вас, като врели и кипели в тия дейности и способни люде. хелп! инак ни е спукана ралтата.
    тъпото е че не можеме да рискуваме-има един опит. омаскари ли се нещо-сбогом гиргино!
    а части-ядец. ньенте. питахме порше, усукваха се нещо като педер@ст у градинка и накрая-от трите, най дългото...
    много кьопаво го оформих, като за апел, ма шъ мъ прощавате...
    сполай ви за вниманието!

До: зов за помощ от клуба на привържениците на фолксваген

Първоначално публикуван от vaskoto1 Преглед на мнение
    Аз съм Васко.....
    От дека си бре Васе и си намали формата на снимките, че немога да добия представа за тенекеджийския проблем
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Той българският Роден още не е роден, ама на тебе си ти треба директно Боян Магесник !
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        От дека си бре Васе
        От София е Васко.

Коментар

Владе, още не е ясен абсолютния размах на нещата, не сме го взели от пясък и не знаеме какво е останало от купето...
          като цяло не беше ултрамега ОМГ изгнил, само роговете и отпред в краката, където беше кърпен с перде...
          както и предни калници...
          веднага щом го видя-ще го нащракам и ще постна точното състояние.

Коментар

Владе, още не е ясен абсолютния размах на нещата, не сме го взели от пясък и не знаеме какво е останало от купето...
            като цяло не беше ултрамега ОМГ изгнил, само роговете и отпред в краката, където беше кърпен с перде...
            както и предни калници...
            веднага щом го видя-ще го нащракам и ще постна точното състояние.
            Васе, Персо няма ли да се хване да го оправи ? Не знам колко е зает с неговия проект ама я вземи му се обади да видим дали няма да помогне:
            0885 611 330
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Здрасти Васко,задочно се познаваме...интересен модел сте намерили,рядък...Иначе като състояние,по снимките,не е чак толкова умрЕл Пасатор-а.Аз имам един остатък от Костенур......последните 10-15 години седи хвърлен в едни храсти извън София...ум да ти зайде-нЕма такава скрап...ама както и да е.Бих те посъветвал да се видиш с Дядо Владо.На по кафе.Той е доста педантичен в работата си...
              Успех!
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ванка, Персо не знам и аз докъде го добута... преди се мяркаше към мене чат-пат, ама сега не съм го виждал от бая време. а и нали се изпояде с някои от нашите юнаци, та ни го знам него дали ще се навие, ни ги знам тях...
                абе-ялова е ралтата.
                Дядо Владо ако има време и мерак... може да го погледне евентуално, ма човека да си каже-няма да му се натрисаме на главата! да сме му само ние-с мед да ни намаже...
                Последно редактирано от м20_маниак; 02-09-09, 00:29.

Коментар

Ванка, Персо не знам и аз докъде го добута... преди се мяркаше към мене чат-пат, ама сега не съм го виждал от бая време. а и нали се изпояде с някои от нашите юнаци, та ни го знам него дали ще се навие, ни ги знам тях...
                  абе-ялова е ралтата.
                  Дядо Владо ако има време и мерак... може да го погледне евентуално, ма човека да си каже-няма да му се натрисаме на главата! да сме му само ние-с мед да ни намаже...
                  Знам че имаше разни проблеми с разни модераторчета, банове и т.н. ама Персо си го знаем, просто е по-емоционален. Оставете си го за резервен вариант, ако отидете подходящо подготвени може да се навие а и да изкара някой леФ
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ми звънни, пък ела, и ще си поклюкаме, и ще видиш това онова, пък после ще му мислим
                    П.П. Ей ninja_1 такава реклама ми отвъртя че ще трябва да те давя в много кафета и др. течности
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Vaskoto1 Е голем човек да знаете....! Евала.....с тенекетата и аз мога да помогна ама съм много далече....за тая работа...па и аз съм в форума на фв...
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Владе, щом видиме какво е дереджето - мисля да ти се обадя да се видиме и да видиме...
                        бахти кво гледане ше падне...

малките букви са ми единствения порок - нямам спирка, който му се занимава да коригира, изинете ме.
                        Последно редактирано от м20_маниак; 03-09-09, 23:59.

Коментар

...

малките букви са ми единствения порок - нямам спирка, който му се занимава да коригира, изинете ме.

Аз ще коригирам - няма проблем.
                          С "Фармахим" - непобедим
                          Дизел - само дънки!

Коментар

Айййй Васко как хубаво те исфащаха тука за правописа, злорадствам сладко, щото във VW форума ти мен гониш...
                            Сега по темата - похвално начинание и като знам как е клуба с организациите мислех, че сте наредили всичко. Още когато разбрах за проекта си мислех, че ще е страхотно да се включа безвъзмездно, но после сметнах, че не мога да си го позволя... Сега след както сте я закъсали мисля съм длъжен да ви предложа и аз услугите си с единствената уговорка, че едва ли ще мога да я започна преди Януари, но мога да и осигуря гараж. Мисля, че тая кола трябва да се направи само от хора от VW форума!
                            VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                            SXS-Restorations 0886513079
                            Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

aaaa, ама ше те тепам!
                              няма връзка-правописа и малките букви са съвсем различни неща.
                              а и аз навсякъде съм си признал чистосърдечно!
                              иначе, много мерсита, ама докле ти го довлачиме до Бургазззз (макар че съм много изкушен-все пак наш чиляк ше се занимава)-той ше се опасати баси...
                              още не сме го взели, почна да вали... дано поне са го грундирали като света, че иначе що файда от всичко...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X