Здравейте, тумба!
Аз съм Васко, някой от вас ме познават-кой лично, кой задочно... както и да е.
Имаме едно затруднение, от което трябва да се извадим, а честно казано-идея нямам как... бе то имам идея, ама ми се ще да е истинско, не да е някой дето се учи...
Ма аз подкарах много през просото.
Отначало.
Клубът ни (клуб на привържениците на Фолксваген в България), чийто израз е форума на ФВ-който добре познавате, си купи един относително рядък и позабравен вече автомобил от сравнително близкото минало. Именно пасат тип 32, или Пасат единичка.
произведен 1977. Забравен и пропускан от мастер-горублянчани тотално! За единичка се спряга следващия модел по цялата страна-срам.
пак се отплеснах...
решихме да го реставрираме в най сток-възможния вид.
ОК. събрахме се една дружинка детелинка и за един ден го оглозгахме до кокал.
ей ви сМинки:
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/klube...passat%201977/
после се мотахме цифра време с пясъка и дюните, ама там беше друга бира, и сега вече сме изпясъчени, издюнени и грундирани.
и тука иде реч вече да се открие някой Гюстав Роден на оксижена и лаЙмарината, който да го поеме (владееме разговорен финикийски, разбира се!
) и да го направи годен за употреба от мастър бояджия, който е наличен вече. още не сме вдигнали пасаторя от дюните, така че, ако успееме да го пренесеме директно до отзовалия се на тоя зов Роден-ще е повече от перфектно!
обръщам се към вас, като врели и кипели в тия дейности и способни люде. хелп! инак ни е спукана ралтата.
тъпото е че не можеме да рискуваме-има един опит. омаскари ли се нещо-сбогом гиргино!
а части-ядец. ньенте. питахме порше, усукваха се нещо като педер@ст у градинка и накрая-от трите, най дългото...
много кьопаво го оформих, като за апел, ма шъ мъ прощавате...
сполай ви за вниманието!
Аз съм Васко, някой от вас ме познават-кой лично, кой задочно... както и да е.
Имаме едно затруднение, от което трябва да се извадим, а честно казано-идея нямам как... бе то имам идея, ама ми се ще да е истинско, не да е някой дето се учи...
Ма аз подкарах много през просото.
Отначало.

Клубът ни (клуб на привържениците на Фолксваген в България), чийто израз е форума на ФВ-който добре познавате, си купи един относително рядък и позабравен вече автомобил от сравнително близкото минало. Именно пасат тип 32, или Пасат единичка.
произведен 1977. Забравен и пропускан от мастер-горублянчани тотално! За единичка се спряга следващия модел по цялата страна-срам.

пак се отплеснах...

решихме да го реставрираме в най сток-възможния вид.
ОК. събрахме се една дружинка детелинка и за един ден го оглозгахме до кокал.
ей ви сМинки:
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/klube...passat%201977/
после се мотахме цифра време с пясъка и дюните, ама там беше друга бира, и сега вече сме изпясъчени, издюнени и грундирани.
и тука иде реч вече да се открие някой Гюстав Роден на оксижена и лаЙмарината, който да го поеме (владееме разговорен финикийски, разбира се!

обръщам се към вас, като врели и кипели в тия дейности и способни люде. хелп! инак ни е спукана ралтата.

тъпото е че не можеме да рискуваме-има един опит. омаскари ли се нещо-сбогом гиргино!
а части-ядец. ньенте. питахме порше, усукваха се нещо като педер@ст у градинка и накрая-от трите, най дългото...
много кьопаво го оформих, като за апел, ма шъ мъ прощавате...
сполай ви за вниманието!
Коментар