Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модел на Волга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Модел на Волга

Какво можете да кажете за този модел?

До: Модел на Волга

Виждах такава в Украйна преди няколко месеца. В България май не са идвали.
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Имало е внос на този модел.Мой познат си беше купил чисто нова.Интересното беше,че много малко я кара.Дойдоха украинци или руснаци не знам точно и му предложиха сума по-висока от покупната и без да му мисли много се раздели с Волгата.Вероятно са правени за износ или в България цената им е била по-ниска.Сигурно и други Волги са се върнали обратно в бившият СССР.

Коментар

На мен ми прилича на първите 3102, ама може и да греша.

http://www.myautomovil.com/uploads/i...-3102_th_2.jpg

http://farm2.static.flickr.com/1259/...94c9d7bdea.jpg

http://www.t4a.ru/UserFiles/3102.JPG
        Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
        Honda CB 919 Hornet
        0898849413-Светльо
        Кръвна Група: 0+

Коментар

Това е Волга 3102 с 12 клапанов двигател. Колегата Мишо Петков има две Волги от този модел.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

С предкамера при това.

Волгите на първата снимка не са точно, като 3102-ка. Физиономията е малко по-иначе. Бронята е различна.

Коментар

Според мен, това е "междинния модел"/работния проект, как на кой повече му харесва, между ГАЗ 2410/11 и ГАЗ 3102.........
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Не им ли викаха "китайки" на тия ?
                Нещо уж били износни за Китай или не знам какво си ?
                В края на 80те съм виждал доста такива. Може и да греша де.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                  Това е Волга 3102 с 12 клапанов двигател. Колегата Мишо Петков има две Волги от този модел.
                  И аз имам 3102

Коментар

Такава има служебна на медицинския университет в Плевен.В почти отлично състояние е май вози ректора.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_valchev Преглед на мнение
                      Такава има служебна на медицинския университет в Плевен.В почти отлично състояние е май вози ректора.
                      Волга, само за специални хора

http://www.youtube.com/watch?v=KFvtEvpdNI0
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Аз имам такава Волга в отлично състояние, но срещам проблем с майсторите или поне човек, които наистина разбира от тях... Aко може да ме насочите към някой ще съм много благодарен.
                        Последно редактирано от м20_маниак; 07-08-09, 14:51.

Коментар

Първоначално публикуван от texas_jack Преглед на мнение
                          Аз имам такава Волга в отлично състояние, но срещам проблем с майсторите или поне човек, които наистина разбира от тях... Aко може да ме насочите към някой ще съм много благодарен.
                          Ако споделиш и откъде си, колегите може да те насочат......
                          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                          Honda CB 919 Hornet
                          0898849413-Светльо
                          Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от texas_jack Преглед на мнение
                            Не разбирам, в отлично състояние, за какво са ти "майстори"?
                            Имай в предвид, че почти не са останали хора, дето да познават тези двигатели. Аз сам се борих, изчетох де що има издавана и неиздавана литература..... Кажи какви са ти проблемите??
                            Поздрави!!
                            Когато нямаме това, което ни трябва,
                            ни трябва това, което имаме!

Коментар

Първо здравейте колеги . от София съм... Волгата е черна и е с петолъчки по нея може да сме се срещали по София с нея... Колата е на 50 хиляди км и е регистрирана 1988 г.... Февруари и сложих газ, но гърми като върна газта в генерацията... Регулираха я и какво ли не - не става и това е и харчи 22 л/100 газ. На бензин прави същите номера - гърми. Сега за да върви съм и затворил напълно въздуха, иначе не иска да чуе въобще и не се подава на реглаж (газта е нова - Ловато)...
                              Иначе по нея съм сменил: карбуратор - нов, свещи, кабели, динамо, електронно, реостат... абе всичко съм подменил с ново и не става треска, та е чудо... това е основния проблем. И аз изчетох сума ти литература но файда никаква, трябва си човек дето разбира. Също ми показаха и дупките на предкамерното запалване зад свещите, които хващат нагар и от време на време се почистват - имаше ефект, но малък. Поне започна да върви колата общо взето е това.
                              Благодаря предварително!
                              Последно редактирано от м20_маниак; 11-08-09, 14:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X