Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистриране на бракуван автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Регистриране на бракуван автомобил

Първоначално публикуван от mitaka_1 Преглед на мнение
    Да интересен екземпляр е и от него няма повече от десетина коли в БГ.
    Хайде не крий, споделяй! Че да се порадваме и ние!

Коментар

Колега,сподели какво стана?Раздвижи ли нещата?Регистрира ли я,реставрира ли я или се отказа?Ще се радваме да чуем какво си сътворил!

Коментар

бракувана и спряна от движение едно и също ли е или не.
        един мой комшия имаше един Мерцеде (конска глава му викат) от 62 или 63 не съм сигурен . колата беше спряна от движение но имаше окумент че е негова . той я реставрира наби сума ти пари отиде в техно тест и там му казаха че искат скици как точно е бъзтановявана колата и какви части е сменял и документи за тези части -дал им 200 лв на ръка и забравиха за изискванията си

Коментар

А кой идиот му е казал да ходи в технотест щом е спряна от движение наистина! Само в кат с този документ и си взима новия номер с комплекта талони. Един приятел има москвич 407 от Габрово и неговия беше спрян от 15 години приблизително и само отиде с тази бележка в кат и му дадоха номерата.

Коментар

При бракувана не се дължат данъци. При само спряна си плащаш на общината. Имаше една точка, че след двегодишно спиране от движение, автоматично се сваля от регистрация. Как е точно?
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

а...бихте ли споделили това дето се нарича "СЛУЖЕБНО БРАКУВАНЕ"...? става дума за тези автомобили които не са си сменили номерата...но пък старите номера са си на мястото...??? как се процедира тогава..? бях изкарал на моя форд преди 3 години и диагностичен лист..но все още очаквам да ми бъде боядисан...3 години...почна 4-тата..но пък.. бързата работа срам за майстора ))
              понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
              JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
              Honda Shadow VLX 600 - 1999
              FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
              Влади

Коментар

Няма такова нещо като "служебно бракуване". Регистрацията е прекратена, но щом отидеш в КАТ можеш да си вземеш нови номера. Така, че с онази бележка, на която пише "прекратен служебно от дата..." не можеш да се освободиш от данък.

Коментар

Добро утро!Искам да попитам как може да се реставрира изгнила броня Харесах една вършава от 1946 но тя е в ужасно състояние та ако някой име вече опит в това моля да сподели

Коментар

По-добре си намери една здрава и готово. За Варшава би трябвало все още да може да се намери. Защото реставрацията ще е голямо чудо и приключение, щом е изгнила! Трябва не просто да се закърпи, ами да се докара идеална, перфектна външна повърхност. Не ми се мисли какво заваряване и шлайфане ще падне! Все пак там кит не може, трябва само метал. Намери си една от здрав метал, най-многото да трябва да се хромира и си спести огромни приключения, които ще имаш със старата.
                    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Collyer Преглед на мнение
                      Добро утро!Искам да попитам как може да се реставрира изгнила броня Харесах една вършава от 1946 но тя е в ужасно състояние та ако някой име вече опит в това моля да сподели
                      Колега прегледай темата на нашия модератор http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59023 Трябва да ти помогне доста

Коментар

Първоначално публикуван от Collyer Преглед на мнение
                        От цялата ВАршава, която е в "ужасно състояние", точно бронята ли те притеснява за реставриране, колега?!
                        Понеже ти е първо мнение, преди да пишеш се разтърси - из форума има страхотни теми,които ще са ти от полза.
                        Пък и ако се научиш да пишеш горе-долу грамотно, както и да ползваш някакви препинателни знаци - грешка няма да имаш!
                        Последно редактирано от dido1903; 15-03-10, 14:09.
                        Let there be Rock!
                        Opel Rekord C Coupe 1971
                        Opel Rekord D Coupe 1975

Коментар

От: Регистриране на бракуван автомобил

Занимаваше ме въпросът, дали "служебно прекратено" означава бракувано, но с търсачката открих, че Емил е дал отговор в тази тема.

Но да питам за покупко-продажбата на такъв автомобил. Спрян е от движение преди 20-тина години, а на 01.10.2006 е "служебно прекратено", заради новите номера. Собственикът си извади от КАТ удостоверение за собственост на колата. Даже на него изрично си пише "да послужи пред нотариус". Значи достатъчно ли е с това удостоверение да отидем при нотариус и да се направи договор? Или ще трябва с усложнения, да се извадят нови номера и голям талон на негово име, после да ми я продаде и след това да си вадя талон на мое име? Много се надявам удостоверението за собственост да е достатъчно, пък вече да се вади регистрация когато съм готов с колата, но кажете, каква е процедурата?
                          Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X