Днес видях за първи път това Москве във Горна баня , но ми беше
неудобно във 18:40 да търся човекът във вкъщи. Утре може да
намина по-рано ако още е там да разбера дали ще остане да
домува във квартала.
Снимки:
Днес видях за първи път това Москве във Горна баня , но ми беше
неудобно във 18:40 да търся човекът във вкъщи. Утре може да
намина по-рано ако още е там да разбера дали ще остане да
домува във квартала.
Снимки:
Интересно! Струва ми се, че това е 403э. Издава се по предните калници - с дупки за мигачи тип ПФ-122 (403э и 408 ) и липсата на лайсни. Предната маска вероятно също е 403-кова. Задния калник е с много интересна форма, очевидно китван, също без лайсни. Вероятно колата е удряна някога.
Рила 1400/Москвич 408 - 1969г. завод "Балкан" гр. Ловеч! :D
Имаше някой лайсни (споредмен просто липсват). Когато вече я снимах и
се сетих , че на преден ляв калник пишеше във триъгълничето на лайсната
кой модел е... Но вече бях далече и не ми се връщаше. Днес ще мина
пак и ще погледна кой модел е , ако има някой ще разпитам за нея да
видя дали ще си остава тук.
Поздрави!
Ето един Vw 1500. Намира се пред един сервиз във Варна. Автомобилът се Продава само че е без документи, ако някой има интерес мога да му обясня подробности. Ето и снимки на колата.
Москвичът от по горния ми пост е 407. Днес ходих пак до него и го разгледах по-подробно,
но не правих снимки .
Колегата Бат-Здравко не е познал , ако говори за дупките за мигачи на предната маска,
тези дупки са за ейто това нещо къде то съм го посочил на снимката с черна стрелка.
Стрелката се намира на предния ккапак на долу.
Извинявам се , че поствам тази снимка , но нямам друга на 407 , и то я изтеглих току що.
Последно редактирано от nickbochev; 21-04-11, 00:41.
Вчера видях в една морга около Пловдив една Волга ГАЗ-21. Не знам,защо е там, състоянието й съвсем не е на автомобил за морга. Ще ходя да разпитам за нея след празниците. Тогава и ще я снимам.
Москвичът от по горния ми пост е 407. Днес ходих пак до него и го разгледах по-подробно,
но не правих снимки .
Колегата Бат-Здравко не е познал , ако говори за дупките за мигачи на предната маска,
тези дупки са за ейто това нещо къде то съм го посочил на снимката с черна стрелка.
Стрелката се намира на предния ккапак на долу.
Извинявам се , че поствам тази снимка , но нямам друга на 407 , и то я изтеглих току що.
Прав си колега. Прекарваме толкова време със старите машини, а понякога такива неща не ни правят впечатление... Но обърни внимание на калниците без лайстни.
Коментар