Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ретро машини - снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
-
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
-
От: Ретро машини - снимки
Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеТова последното, влекач Павези, е било на въоръжение и в нашата армия. Последната от всички машини я има в НВИМ. Е, както е захвърлена, скоро ще я няма, но това е друга темаПрави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Мисля, че е от 2010. За съжаление състоянието не е по-добро, а е още по-зле! Сравнително скоро е препръскан с нова зелена боя, директно отгоре върху всичките пластове ръжда и боклук. Всичките машини са така. Отиват от безкрайно зле към... не знам, някаква по-тежка форма на "зле". Тъжно е! Всички тези машини са изключително редки в сметовен мащаб, всички те имат история във войната, в нашата армия. По всички параграфи, безценни! Но изоставени на бавно и тотално унищожение! Само в България! По света /при това в бившия соц-блок/ намират полуверижен влекач, който е бил унищожен по време на войната и е паднал по гръб на дъното на река. 60 годин по-късно изваждат жалките останки и след 4-5 години имат напълно възстановена и работеща машина! У нас същият полувлекач се изважда в перфектно състояние от военно поделение, слага се в музей и малко по малко достига до състояние също толкова жалко, колкото събратът му е бил на дъното на реката! Само в България!Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Предполагам, че този конкретен Павези може да се реставрира и съживи, но, както е прието тук, зорлен ще прецакат работата само щото е държавна собственост и... отде на де ше ти позволи някой да пипнеш "паметник на историята". Смешно е, да ти се доплаче!диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg
Коментар
-
-
Не е Spot това. Някаква друга модификация е. Имаш ли връзка със собственика?Последно редактирано от sphereholic; 13-03-11, 10:44.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
Коментар
-
Не колега не познавам собственика снимах я случайно и реших че е Spot по снимките в един сайт.Първоначално публикуван от sphereholic Преглед на мнениеНе е Spot това. Някаква друга модификация е. Имаш ли връзка със собственика?
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар