Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Малко офф. Като гледам от началото на темата до сега ВИНАГИ си е имало снимки и на ретро и на вехтория, както казваш ти. Не мога да разбера колега, какъв е тоя трън в очите ти какви снимки се качват. 90% от вехторията може да бъде възстановена или направена на хот род. Виж Pontiac Bonneville Eight в Мобиле.бг . То от колата почти нищо не е останало, но обаче хората я продават и все някога ще се намери мераклия който да я вземе и да направи нещо от нея.
Поздрави
Доколкото помня този модел на Волга, е един от последните ( популярни в България, в Русия има може би много други) но в интерес на истината аз ги бях забравил че съществуват..
п.п. вчера ходихме на ретро рали "Розова долина 2013" в Пловдив... чакам снимките от приятел, който снима и ги качвам... участниците бяха около 50-60..един камион Форд с музиканти предвождаше колоната, мотциклетните бяха 6-7...
Тука кое е ретрото в тая скрап?Волгата е по-нова от Фиат-а...
...не е ретро,но е машина Шегувам се,идеята е,понеже няма тема за предложения на коли за реставриране или за донор,тука да я открият Ако някой реши нека да ги помести в такава тема.
Тая работа взе много да ми напомня за един виц: Стоели двама пияни на пейка в парка и се черпели.Над тях прелетяла Баба Яга с метлата.Единия пиян казал-Ех,каквато ни държавата,такъв ни и Батмана......Та в случая,такива ни и "ретротата"....
Коментар