Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари мерцедеси
Свий
X
-
От: Стари мерцедеси
Собственика не даваПървоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеА то къде е ?!
Нещо снимки ?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Босе сега е момента, комби добър двигател малко километри какво му трябва на човек

https://autobild.bg/%d1%80%d1%8f%d0%...NwDlO8aR1d5GVsЗа всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Не съм колекционер аз,аз си ги карам душманската - за 55 бона в зелено на това му се слага мотор и скорости от 500 с всичката електрика.Мотора е 1500,колата 2,боя и салон айде 4 да е / за 2500 моя ти боядисва,не можеш да познаеш,че цяла Хонда е блъснала в канавката / ......смятай до 20 колко остават за насаждане,после караш,не събираш за в музея.
Роя мотор ма в Ц класа да е,зе лек и развърта,на Е и С им трябват османци,там имат 6 литра,7 има,двойно на това малкотоПоследно редактирано от BENZBOSS; 12-10-19, 07:35.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Босе има ли Т с осмак стандартно?
А иначи какви хонди какви 5 лева хондата влиза на това в багажника без да сгъвам седалките.
Не знам защо, за мен има магия в редовите шестаци, еле пък АМГ.
То май не останаха такива двигатели вече на пазара.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Стандарт няма,това им е бързото комби,210 вече има надупена серия на АМГ,идва им акьла ма късно.
Редовите им шестаци за леки и са за леки купенца,това комби е всичко друго,но не и леко,не и за тия пари,та тия цифри едно Ауди с двата сушоара минава и заминава,тук си трябва осмакTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Знам, че им отбираш и за това ти вярвам!
Ей така за настроение!
Тук вече има наточени комбита, но вече е доста по нова реколта.
http://www.extravaganzi.com/mercedes...0-6-0-biturbo/Последно редактирано от gabocvet; 12-10-19, 08:03.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Е ми пожелавам ти го от все сърце на следващиая рожден ден да вкараш едно такова в гаража.
Шурея кара такова та и аз съм пипал и виждал от първа ръка S 500 неговият е 2007 модел и е много доволен.
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар