Здравейте, Ще купувам един W 115 280e automat , колата е точно това което търся , но има доста работа. Какво може да се очаква от двигател ,ск и други . Колата е доста рядка комплектация и макар че няма м опит ще я взимам. Голям мерак ми е.Че ще се наливат пари е ясно , въпроса е малко да ме ориентирате ако може. Тази седмица я прибирам .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mercedes W115 280e
Свий
X
-
От: Mercedes W115 280e
Ако е карана в бг и има газ може да очакваш абсолютно всичкоИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
колата е в оригинално състояние, не е пипана от майстори , няма газ. Това също ме привлече в нея , пълен комплект, хром , салона е в много добро състояние , има ръжда в задната част по веждите на калницитеGrand Vitara 2005g- за работа
Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
Lexus RX200t -2016г.-евридейката
Коментар
-
Мдааа, автомат , климатик бяла кожа , повече снимки след докарване и малко почистване.Кажете за този двигател какво може да се очакваGrand Vitara 2005g- за работа
Коментар
-
Да харчи много и да не върви
Повече от 60/100 обаче не съм успявал да постигнаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Двигателя какво имаш предвид да се очаква - разход или повреди?
Ако ще я караш за ретро ( т.е. за удоволствие не всеки ден ) , какво ти пука за разхода, а за характерни дефекти като всички мерцове с тоя ДВГ... а каква точно е рядката комплектация.
Коментар
-
за ретро ще се кара, разхода не ме интересува, по скоро нещо специфично за двигателя нещо бях чел че е малко недолюбван , мисля че такъв се слага и в G280 . A Рядкото на колата е че има 9000бройки произведени с това купе и двигател, като сложим и автомат и клима бройката намаляGrand Vitara 2005g- за работа
Коментар
-
Да слага се и на G280, моят беше с такъв допреди месец. Както писа turtey по-горе, харчи много, но за сметка на това не върви!Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнениеза ретро ще се кара, разхода не ме интересува, по скоро нещо специфично за двигателя нещо бях чел че е малко недолюбван , мисля че такъв се слага и в G280 . A Рядкото на колата е че има 9000бройки произведени с това купе и двигател, като сложим и автомат и клима бройката намаля
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Какъв ти е пълният номер по шаси 115.ХХХ ?Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнениеза ретро ще се кара, разхода не ме интересува, по скоро нещо специфично за двигателя нещо бях чел че е малко недолюбван , мисля че такъв се слага и в G280 . A Рядкото на колата е че има 9000бройки произведени с това купе и двигател, като сложим и автомат и клима бройката намаляГаз 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
Споко, 60 мисля че е тавана.
Мога да ти намеря автомат от г класа, така ще имаш и първа. Отделно е по-здрав.Последно редактирано от turtey; 18-02-18, 13:35.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Коментар