Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рали легенди
Свий
X
-
От: Рали легенди
Тоя сандък няма нищо общо с темата от заглавието.Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеCheers, с още едно ретро. Вече. Минава си времето...
Коментар
-
Мдаа, Петицата беше много яко нещо.Първоначално публикуван от Pancho77 Преглед на мнение
Преди години - в миналия век, бяха пратили от СБА - София, едно Битурбо за картиране на Хеброса..
По една случайност се возех отзад, в резервната гума...
Как вървеше, ама как вървеше това.....
Коментар
-
Не, никога не съм го виждал, ако го бях видял поне един път, със сигурност щях да го последвам за повече подробности.Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеВени това мяркал ли си го по града някъде?
Коментар
-
Ако ще е Рено, нека да е това!Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеAko ще си хортуваме за култ към личността, пардон ламарината
, то това е нещото от продуктите на Режията:
[ATTACH=CONFIG]963185[/ATTACH]мисля, да зема а се замисля...
Коментар
-
Брех, това не го знаех..Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеТова бялото, нали се продаде на един от най-големите аукциони "Содбис" преди година-две за 90-100 000eur и беше оценено, като един от най-запазените екземпляри!
Коментар
-
От един селски панаир, сбирка редки и интересни състезателни автомобили (за съжаление все не успявам да ида лично, затова снимките са интернетски) :
Ауди R8
Рядък модел Мерцедес CLK GTR V12
и подобрения вариянт, CLK LM
Британски Форд GT40, базиран на Лола МК6
Лола Т70
Макларън Р1, вариянт само за спортни трасета
Ферари 250 GT SWB V12 Компетиционе
Ягуар Д-тайп
HWM Sports, с двигател Ягуар, състезавал се във Формула 2
Порше 356 Карера Абарт
най-успешния състезателен модел на Бугати, Тайп 35
Порше 917
Ферари 250ММ V12
ЛаФерари Аперта 6.2л V12 хибрид с електричка. 950кс
Една от най-скъпите коли в света, Ферари 250 GTO, принадлежащо на барабаниста на Пинк Флойд, Ник Мейсън
Мазерати Т61 Бърдкейдж
Коментар
-
Мисля, че тук е момента да ви подсетя, че правим едно уникално макадамово състезание в България - Balkan Classic. Ето за какво иде реч, аз съм влюбен в тия дзверове: https://balkanclassic.com/

Та ако другата седмица имате път към Старосел, Дюни (Бургас) или Шкорпиловци - струва се. Подробности ще давам в темата за "Бреслау" сезона при състезанията...
Коментар
-
Странно, ако съвсем случайно не бях прочел горното, така това интересно събитие щеше да тръгне, мине, и завърши, без никаква информация за него.
А и предвид това, къде са основните етапи, нямаше и кой да види нещо.
Да не говорим, че такива коли все по-рядко се виждат, да не говорим, че макадамови етапи на рали в България не се виждат.
Зрелището ще е уникално!
Защо няма съответната популяризация?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар