Разглеждах си днес стари снимки, и попаднах на ладичката ми, не знам дали тази тема е подходяща за тук...., най-щастлив бях с нея, 77-ми набор съм, тъкмо изкарах книжката си през 1995 година на 18 години, и бащата тогава ми рече - сине, отиваме да видим една кола, отиваме и виждам въпросната лада 2103, 1500, произведена 1976 година, на 56 000км, единствен собственик от магазина, собственост на баща ми колега, неговия баща, пенсионер беше тогава и не можел вече да я кара, беше в гараж, покрита беше с военен брезент, вътре тапицерията беше облечена с овчи кожи, всичко беше като лада от корекома, с времето смених предните седалки от 7-ца, смених стария класически оригинален волан, което беше грешка, също и че сложих спойлер, къде ли ми е бил акъла с таз цигания за спойлера... юнашки години
, ехх 10-тина години ми служеше безотказно и накрая по финансови причина я продадох на един от модераторите - Марто, на лада клуб България, бях много активен в този форум, не знам какво стана с нея. Снимките са малко преди да я продам, съжалявам че не съм я снимал когато беше най-автентична, ладата за мен е велика машина за навремето си, и наистина споделям че най-успешния модел Лада е именно 2103, някак си почуствах да споделя с вас колеги, не крия че много-много съжалявам че я продадох, но.... здраве да е 

Коментар