Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нов лимузин за президент Путин.
Свий
X
-
От: Нов лимузин за президент Путин.
Задължително да му оправят фейса, фаровете приличат на евтин тунинг, стила на броните трябва да е различен, в никакъв случай накрайниците на ауспусите да не са хромирани и да не се виждат, стоповете трябва да са в стила на предишните зилове, а не като на тойота авенсис 2.Джантите със сигурност няма да останат същите.И най-важното нека да е изцяло руски, а не с американска трансмисия па макар и алисън.Сервомоторчетата в интериора да са по-безшумни.Да сменят тестващия - това не е автотест, а пародия.
И да, старите ставаха, те стават и сега.
И инициативен комитет от форума да ми издигне кандидатурата за съветник на Путин по въпросите на автопрома
Всеки трети е шести
Коментар
-
Ако таковата, нещо, аз идвам като съветник на съветника по превода ..Първоначално публикуван от simeonauto Преглед на мнениеИ инициативен комитет от форума да ми издигне кандидатурата за съветник на Путин по въпросите на автопрома
Коментар
-
"Лимузин для Путина за €1 млрд: Брежнев умер бы от зависти"
http://maxpark.com/community/4375/content/1596320
Въобще това е само концепт, няма никакви поръчки от държавната администрация, а пък още повече от президентсвото! Но по принцип Русия трябва да има такава кола, въпрос на престиж е! Но едва ли ще е тази!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Дадено!Ама малкия от снимката и съпружеското тяло дали ще искат да се местят, че мойта примерно ми вика че ще си живея без нея ако ида при братушките.Тя иска да ме води там дека е поживеяла зад океано.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеАко таковата, нещо, аз идвам като съветник на съветника по превода ..
Всеки трети е шести
Коментар
-
Че е така наречен концепт, концепт е.Но що не си карат предишните зилове, кво им е на тях?Да им прибавят някоя модерна екстра в олд фешън вид, да им попремахнат някой недостатък останал от предишната епоха и готово.И няма да има нужда от концепт с пластмасови фарове.Прав си, и китайците си имат членовоз, май ред флаг се зовеше.Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение"Лимузин для Путина за €1 млрд: Брежнев умер бы от зависти"
http://maxpark.com/community/4375/content/1596320
Въобще това е само концепт, няма никакви поръчки от държавната администрация, а пък още повече от президентсвото! Но по принцип Русия трябва да има такава кола, въпрос на престиж е! Но едва ли ще е тази!Всеки трети е шести
Коментар
-
Да бе, за тукашната младеж пък е оранжево морето, оранжево небето, ма това е от амфетите и не могат да оценят членовоза.А аз като не съм на череши, круши, ябълки и не знам какви други плодове, точим лиги по зилове, ама нема кой да ми ги купи.Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеИкра черная, хлеб черный, море Черное, абе цял живот ние е черен!
Всеки трети е шести
Коментар
-
и членовоза ако ми е черен.... ей, живот с капела, брех...Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеИкра черная, хлеб черный, море Черное, абе цял живот ние е черен!
ама не...
гайвера черен, и лимузина черен е за други, а за нас - все остальное черное...
(къде ми е е с двумя точками - дето Паджеровода ми го подари )
Коментар
-
Така като гледам - те това и са направили...Първоначално публикуван от simeonauto Преглед на мнение...кво им е на тях?Да им прибавят някоя модерна екстра в олд фешън вид, да им попремахнат някой недостатък...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар