Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли каква марка е тази кола?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой знае ли каква марка е тази кола?

Това Пежо го помня. Стоеше дълго врме на Паренсов. Беше в доста по-добър вид, имаше си и стъкла. Но явно нещата отиват на зле

Коментар

Първоначално публикуван от Caxo Преглед на мнение
      Да попитам в тази тема, че не си заслужава да отварям нова.... Като малъл(не, че сега съм мн голям), но да кажем преди 10 години, на долната улица имаше една кола.... Малка, нещо подобно на Заз 966 А ( стария с обратно отварящите се врати, ако бъркам номера...)... Най- отличителното което си спомням е , че беше с ТРИ фара . Тоя въпросния трети фар беше точно по средата, вграден, за мен изглеждаше оригинално... Някой от вас знае ли дали съществува такова чудо на техниката или е било побългарявано... ?
      Може би Застава 750? Тя има сравнително голяма дупка отпред по средата на решетката, тай май има клаксон, а пред него голяма емблема. И вместо тези неща, лесно може да се сложи фар, дупката си е готова.
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Тука до къщи има един Олдсмобил...
        Това е Воксхол - и представлява някакъв Опел (Рекорд ли, та Капитан ли, не съм сигурен).
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X