Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СААБ отиде в история!
Свий
X
-
От: СААБ отиде в история!
Ей, тва няма да се научат да четат чужди езици бе
http://www.reuters.com/article/2011/...7K820G20110908
То е така, ама не башИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Шведите си я купиха обратно, ама напразно.
Коментар
-
Живи и здрави да са.
Като пищяха преди няколко години че Сааб 9-2 бил "унизителен" модел понеже бил гримирано Субару и им бил под достойнството - да се гордеят сега като станат "Донг-Па" или "Бонг-Пръц". Ама май и големите китайци не ги искат вече.
Язък за хубавата марка.
В статията на Ройтерс на две места се споменава думичката "Unions". Профсъюзи. Намеси ли се това понятие - пиши я бегала фирмата.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Тя марката отдавна е само стара слава (също като Волво) - още отпреди над тридесет години. Във заглавното мнение има една много удачна илюстрация - един от автомобилите, чието реноме и досега прави Сааб да звучи "по-така". Ма тогава май не съм бил роден.
п п И Сааб 9000 си е Ланча-Алфа, с малко германска механика и понакичена...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
SAAB беше хубава кола преди да ги купи GM, след като ги купи му викаха " Скъпия ОПЕЛ" което е много кофти за такава марка
НО както и да е на мен ми паднаха в очите когато пуснаха 1.9 ТДИ и от тогава за мен тази марка почна да залязва, а колкото до приликата с АЛФА има още 2 или 3 коли които много си приличат с тази АЛФА или тя на тях щото ги е рисувал един и същи човекSUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеНе, сааб 9000 наистина делеше обща платформа с Алфа 164, Пежо 605 и май Ланчия Тема ли беше. Ползваха много общи елементи, но си бяха различни коли.SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеСааб ауто и Сааб аеро доста отдавна са съвсем независими компании.
Малко като пушките Хускварна, резачките Хускварна и мотоциклетите Хускварна.Там пише гръмко СААБ.
Маай в Китай и Индия ще се решава вече кои автомобилни марки да съществуват...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеМаай в Китай и Индия ще се решава вече кои автомобилни марки да съществуват...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар