Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за съдействие от почитателите на ретро автомобили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба за съдействие от почитателите на ретро автомобили

Здравейте, казвам се Деси и за мен е чест да се присъединя към вашата група.
    Очарована съм че все още съществуват хора като Вас.
    Трябва да помним от къде сме тръгнали..........
    Всички машини са много яки, Браво.
    За съжеление аз немога да се похваля с такава уникална кола, за това ми остава само да се възхищавам.
    Все пак скоро ми предстои сватба и съм разочерована че немога да открия хора от пловдив които да са съгласни да ме возят с колата си.
    Разочерована съм че имаме в града Кадилак Девил, чиито собственик обаче не е съгласен да участва в моето тържество.
    Моля ако някой може да помогне с кординати на Учтиви хорица които ще са съгласни да сътрудничът.

От: Молба за съдействие от почитателите на ретро автомобили

Търси Маниака М-20 от този форум. Той е от София, но с тежест в ретро средите. Все нещо ще измисли.

Коментар

Председател на клуба в Пловдив е г-н Дончо Дончев - разбран човек, неговия телефон можеш да получиш от председателя на бургаският клуб г-н Димо Джамбазов и той разбран човек - тел. 0897834992 ...
      VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
      SXS-Restorations 0886513079
      Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
        Председател на клуба в Пловдив е г-н Дончо Дончев - разбран човек, неговия телефон можеш да получиш от председателя на бургаският клуб г-н Димо Джамбазов и той разбран човек - тел. 0897834992 ...
        +1 И аз това бих те посъветвал!!

П.П. Ако това от аватара ми те устройва ще се радвам да помогна
        Газ 69 2.4i
        Густо майна, пътят свърши !!!
        GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
          Подкрепям! Ако случайно Дончо Дончев няма възможност да те вози, звънни ми за да те пренасоча към още няколко човека от Пловдив.
          Успех!
          С "Фармахим" - непобедим
          Дизел - само дънки!

Коментар

Познавам добре Дончо Дончев, както и част от ретро групата (много са "яки" и задружни). Моят ретроскраб не е готов, но мисля, че ще те уредим някак си. 0897 852952-обади се, ако желаеш.

Коментар

Ето още 4 варианта:
              ГАЗ 13 Чайка, Fiat 500, ГАЗ 69, Citroen CX. 0897 374 716; 0884 445 113 - Евгени.
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X