Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за английски класики

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за английски класики

Здравейте!
    От известно време имам идеята да се сдобия с някой горд английски класик от 50-те или 60-те години на ХХ-ти век. ;-)))
    Има нелоши автомобили за около 500-1000 паунда... В този ред на мисли има ли запознати с начина на доставка на автомобил от Англия. По-скоро как мога да закупя кола без да ходя до там. ;-))) Темата май е разисквана, но си мисля, че има особености при купуването на класически автомобили, които не са в движение в Англия. А не е лошо да реставрирам някое MG например.

От: Питане за английски класики

В Англия е същото, което е и за всички. Преглед, застраховка, документ за "придвижване". Ако ще я товариш няма разлика между тон домати и старо MG.
    Разликите започват когато решиш да я регистрираш в България, а това ти е ясно.
    Да го преповторим: Оригиналните документи, договор за покупко-продажба и достатъчна сума в джоба.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Да, съгласен съм с това. Но дали нямат разпоредби за движими паметници на културата, които да пречат на продажбата, нещо което го няма при "нов внос"...

Коментар

Първоначално публикуван от seemann Преглед на мнение
        Да, съгласен съм с това. Но дали нямат разпоредби за движими паметници на културата, които да пречат на продажбата, нещо което го няма при "нов внос"...
        Първоначално публикуван от seemann Преглед на мнение
        Здравейте!
        От известно време имам идеята да се сдобия с някой горд английски класик от 50-те или 60-те години на ХХ-ти век.

Такава кола няма как да е минала в графата историческа ценност.

Коментар

Англичаните са безкрайно толерантни към класиките,даже и да не са в движение те си имат талони и номера,които са европейски и важът в България,а за кола която не е в движение,ще ти трябва автовоз-500 евро УК-БГ.
          Иначе няма нищо особенно:
          Намираш обява,звъниш,питаш,редлагаш-отговарят ти,намираш си някой познат приятел,качва ти я на автовоз,и така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X