Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дреболийка . ................

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дреболийка . ................

Здравейте.
    Колеги вижте какво намерих в моята Волга . Започнах да я разглобявам за реставрация.Започнах да таблото и първото нещо ,което свалих беше километража.Бях доста внимателен, и въпреки всичко след като го свалих нещо вътре тропаше помислих, че е някой болче или гайка , през една от дупките изпадна следната миниатюра.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07080.JPG
Прегледи:1
Размер:108.3 КБ
ID:5924161Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07083.JPG
Размер:120.0 КБ
ID:5924162Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07085.JPG
Размер:98.1 КБ
ID:5924163Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07084.JPG
Размер:101.0 КБ
ID:5924164Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07088.JPG
Размер:109.6 КБ
ID:5924165 много ми допада . И е много красива

От: Дреболийка . ................

Това прилича на кехлибар и сигурно е талисмана на предишния собственик освен ако не е някоя шега.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Колега не обичам да се базикам с такива неща.
      Днес свалих и тапицерията на тавана. оттдоло излезна нещо много странно.Целият таван е жълт. После се загледах каква е буквата след ГАЗ М21А, а това А означава ,че е Такси. но пък годината на производство не отговаря на годината на регистрация.И предната броня не е права а леко наподобява 2-ра серия. има формата на лък.Не е права, но не е и силно изразена ???дано теизи дни да имам време да се поровя още из колата.Когато напредна с фаза разглобяване ще си направя тема за волгата .

Коментар

На моята тавана от вътрешната страна под тапицерията също беше жълт. Доколкото знам, това е някакъв грунд.

Коментар

Първоначално публикуван от geodj Преглед на мнение
          На моята тавана от вътрешната страна под тапицерията също беше жълт. Доколкото знам, това е някакъв грунд.
          +1 за грунт.При Мен също излиза на места нещо като тъмно жълто към тютюнево.А колата е ИЖ 2125.Явно е някакъв грунт ползван за основа на боята и защита с/у корозия от Съветския автопром по онова време.
          0887284106-Митко
          http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
          http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Ами колега не е тъмно жълто, а си е направо жълто ама жълто.днес изпесъкоструих километража и го минах със шприц кит. оставих часовника за ремонт и се заприказвах с часовникаря. Човека много се зарадва като видя какво му нося ,накрая ми каза че има Шевролет Импала 1958 сега като ми се обади да си взема часовника ще отида с газ-ката да го взема
            Последно редактирано от mickele; 07-04-11, 20:23. Причина: объркана година на колата.

Коментар

Един въпрос - къде занесе часовника за ремонт?
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Колега оставих до на един часовникар в Карлово и той го погледна и го взе,каза че може да го ремонтира.Днес говорих с него и каза че е готов.сменял някакъв лагер вътре ????? стана ми чудно.какви лагери кави чудеса. Но в понеделник ще отида да го видя . каза че си го е запечатал и смазал и че ми дава 5 години гаранция, но ако го нося само при него за ремонт. Защо питаш?
                Последно редактирано от mickele; 09-04-11, 17:21. Причина: писах с малка буква Карлово.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X