Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вехтошарница "Шедьовъръ"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вехтошарница "Шедьовъръ"

Попаднах случайно на това място - пътувайки към рилския манастир. Видях едни странни стари автомобили на покрива на една сграда и спрях да ги снимам, оказа се прекрасен музей - за съжаление нуждаещ се от помощ.
    Извинявам се ако има тема за това място. Точното местоположение е град Кочериново, на 90 км от София и на 8 км северно от Благоевград.
    Слагам линк към албума и страницата им във Фейсбук, а до няколко дни ще кача и снимките които аз направих там.
    Там видях всякакви неща - коли, мотори, трактор, радиа, телевизори и какво ли още не... Препоръчвам на всички любители на старите неща да минат и да разгледат.
    ето и линк : http://www.facebook.com/media/set/?s...10891408922703
    Поздрави
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

От: Вехтошарница "Шедьовъръ"

Мястото е много добре известно. За съжаление не може да се помогне на някой, който не желае това. Хубаво е, че е съхранил толкова коли, но от друга страна там се поскапват. Много характерно за цялото му отношение е хубавото старо БМВ, което е хвърлено на покрива за атракция и реклама /и окончателно унищожение/, вместо да бъде съхранено на сухо под някой от навесите, където се съхраняват някои изключително глупави и пределно безстойностни автомобили!
    Последно редактирано от Теодор МБ; 06-03-11, 14:52.
    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Там отиде моето "Трофи" - вижте първата снимка долу ляво,сигурен съм че сега да го ритнат /ако не са го бъзикали/ ще запали!
      Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Колеги мястото наистина си заслужава да се посети да се видят автомобилите..... стопанина да ме извини но е измамник.....ако имате ходене до Благоевград посетете Шкода-център, там същто има доста ретро автомобили, но възстановени и познайте на кой са...?
        На негов приятел с който сътворяват измамни схеми ...за отмъкване на някое ретро возило....

Коментар

Знам го това ретро депо. Пича отговаря на повикването: Бени !!!
          Наистина е кощунство паркираното на покрива BMW!!! То миличкото, макар и да седи там - то просто си отива!!!!!
          А иначе наистина, само купува, но не прави и не продава!!!!! Странна птица.

ИЖ 120 - адмирации!!!! Ценна мисъл !!!! Записах си я!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X