Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво открих днес?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво открих днес?!

Значи едва ли някой тук е по запознат с този автомобил от мен защото аз съм от Видин и съм имал дълги години сериозен интерес към колата. Първо ще се съглася със колегата Дидо и след това се съгласявам и с колегата който каза че колата е "Plymouth Belvedere 1959 " всичко това е така. Колата е била собственост на Пощенския клон във Видин. Били са 2 едната нещо се губи тази остава, с челен удар. Двигателя и завлича и го дават по майстори където вече му се губи следата и на него. Монтиран му е (естествено) двигател от Волга М21 със скоростите и е пробит пода(иначе е била с горни скорости) Собственика на колата (лека му пръст) не е бил стар човек, но я е стегнал за да направи сватбата на едната си дъщеря с тази кола (така е и станало появили са се с колата била е боядисена и направена да изглежда доста прилично). Човека почива малко по късно и наследница става жена му и 2те дъщери (едната женена в Германия) в последствие и съпругата заминава за Германия и колата си гние на паркинга леко по леко децата скачат по покрива и я съсипват. Е през тези години аз съм тичал след училище и когато съм имал време за да искам да ми продадът колата. Звънях и до Германия многократно какво ли не опитах. На внучето бутах мой телефон да предаде на баба си телефони бях оставил мои на всякъде. (Забравих да кажа че предната решетка е от Буик) Та в крайна сметка идва сегашния собственик на колата и ми я отнася под носа за 1500лв. като май е успял да се срещне с всички наследници и да я отнесе (евала аз не казвам нищо все пак човека ме е изпреварил). Забравих да кажа, че в същия блок имах и агент който ме информираше за всичко около собствениците и колата и пак я изпуснах. За сегашния собственик знам, че скоро ще се пенсионира и ще си реставрира няколко американски коли които е събрал. Силно се надявам да успее, но колата ми е слабост и за това изписах един роман.
    :eek:

Коментар

Всъщност, колата е в едно оградено място с още няколко полуразглобени стари коли и камиони. На оградата има табела, че продават селскостопанска техника, каквато всъщност не видях...
      Щях да разпитам, ако имаше кого...

Коментар

Мда, тази кола е невъзстановимо обезобразен в Бг труп. Двигател, под, врати, ... да не говорим, че неоригинално стъкло на едната врата е тежък порок, какво остава за сменена предна част на купето и двигател.
        Е, за радост на минувачите става, но не и за ретрокола.
        Подобна имаше в село Златина край Варна. По-красив модел. В доста оригинален вид, май двигателят е унищожен. Разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
          Мда, тази кола е невъзстановимо обезобразен в Бг труп. Двигател, под, врати, ... да не говорим, че неоригинално стъкло на едната врата е тежък порок, какво остава за сменена предна част на купето и двигател.
          Е, за радост на минувачите става, но не и за ретрокола.
          Подобна имаше в село Златина край Варна. По-красив модел. В доста оригинален вид, май двигателят е унищожен. Разбира се.
          Би било много жалко...

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
            В с. Златина сигурен ли сте? Никога не съм виждал такава кола в селото.

Да не би да имате предвид с.Невша?

Коментар

Ми те имената много си приличат ... Невша е, боядисано доста странно, меко казано. Абсолютно неоригинална боя беше.

Коментар

Във тоя дух искам да спомена ,че на пункт за вторични суровини който се намира в гр.Шумен до КТА-"Мадара" точно до входа има един Форд 12М.Калниците са посмачкани както и тавана но си е цял с двигател стъкла и седалки .Не мога и да си помисля,че аз бих я възстановил пък и колите не са ми тръпка за сметка на мотоциклетите,но на някой може да му представлява интерес поне за донор.Поздрави на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                X