Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАЗ 67 скрита лимонка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: ГАЗ 67 скрита лимонка

Прекрасно съм те разбрал, но виж статистиката и ще видиш колко хора живеят с такава сума. Та по въпроса пак ще се повторя струва точно толкова колкото някой е готов да даде. А дали 10000 лв са много или малко, да наистина може и да са колкото един телевизор, но хората които познавам с такива телевизори няма и да си направят да прочетат за тази GAZ-ка още по малко да я купят да я реставрират.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

От: ГАЗ 67 скрита лимонка

Тази антика за 10000 лв. е ,без пари . Ако не беше ни шибнала кризата , сега щеше да е в гаража ми . Обаче , при "тва положение , това е положението".Знам само , че утре някой ще я купи , и тогава много хора ще кажат брей ама тая кола май не беше толкова скъпа. Не мога да я сравня с никакъв телевизор от 15 или 20 хил. лв. това е уникат само за ценители. На бъдещия собственик ще му завиждам много, ама благородно.
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Да де, ама снимките са от преди 15 години. Не съм сигурен че там изобщо има нещо.
        Някой от Силистра просто да иде, и да погледне.
        Иначе не си струва и търкането на клавиатурите. Момчето очевидно е дебил, на техническата му оценка не вярвам николко.

Коментар

Бе аз още в първото си мнение (трето от темата) питах по какво се разбра, че снимките са отпреди толкова време - така и не стана ясно.
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Някой колега спомена и за другия Газ 67, ето го и него за сравнение.

http://www.cars.bg/u55666
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Благодаря на модератора!

Коментар

За какво?
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S4300033.JPG
Прегледи:1
Размер:152.3 КБ
ID:5250945Колеги това е колата на един мой познат. Карах я на снимките на един филм и чувството е невероятно. Въпреки че човека я е реставрирал перфектно мисля, че и той не би и поискал такава сума ако я продаваше. И защо във всяка ретро кола която се продава се е возил Тодор Живков, или пък е била собственост на Царя или Емил Димитров, а междувременно в нея е била зачената и Лили Иванова ???
                  :eek:

Коментар

Добре! Пределно ясно стана каква не е цената и какво не става. А сега кажете каква е. Според вас просто, никой няма да иска след това да подписвате договор. И принципа за "колкото дават - толкова" е ясен, споделете вие колко сте склонни да дадете.

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                    За какво?
                    Ако въпросът ти е към мен: Защото премести тази тема в този раздел. Преди това беше в специализираният раздел за ГАЗ-69.

П. П. booger, понеже съм "накъсо със кеша", а колата на твоят приятел е страшна, пък и споделяш, че няма да и иска 10 000 по никой начин - излизам с делово предложение: Бартер за Нива, леко е "тръгнала", ма той не се съмнявам, че ще я оправи.
                    Извинявай, но не се сдържах!
                    Последно редактирано от davc; 08-02-11, 23:22.

Коментар

Аз за кола видяна само на снимка давам 350 лв. Па ако ще ферари да е.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

На мен пък ми е чудно какъв ли е ...(няма да слагам епитети), който е държал тая кола на открито в тия храсти. Такава кола, най-малкото заслужава една барака от найлон и летви, пък после да и иска 10К. Аз лично бих дал не повече от 5, не защото колата не заслужава, а защото собственика не заслужава. Печалбари!

ПП: На такъв...(пак няма да слагам епитети), вероятно парите му трябват, за да си купи гоУф
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Точно! Как може да искаш такава сума,пък да те мързи да си съхраниш стоката.Това имам чувството че е масова черта на българския търгаш.Скоро гледах една обява в мобилето за някъв Опел отпреди войната,който бил единствена бройка в света.Дори в музея на Опел нямали такъв, а го бяха зарязали навън под дъжда в някаква морга или автокъща.Пълни прошляци!
                          Иначе по темата: максималната реална цена за мен, на тая ръждива ламарина е до 3000-4000 лв.Ако ще от нея самия Сталин да е махал на Парада на победата.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                            Бе аз още в първото си мнение (трето от темата) питах по какво се разбра, че снимките са отпреди толкова време - така и не стана ясно.
                            Въпрос: a dvigatela ba4ka li

Потребител: hackers (1)Дата: 25 Януари 2011 - 13:44Отговор:
                            ДВИГАТЕЛЯ ЗА ПОСЛЕДНО Е ПАЛЕН 95-96 СИГУРНО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ РЕМОНТ(ДЯДО МИ ГО Е ИЗКАРАЛ ОТ ГАРАЖА И Е СЕДЯЛ 3 ГОДИНИ НАВЪН)ОТ ТОГАВА САИ СНИМКИТЕ

правописа запазен!!!

Коментар

Включвам се и аз.

Митко (davc) e прав, реално погледнато у нас ГАЗ 67 сигурно са десетина бройки, включително двете, които са по музеите (едната е във Военно-историческия, другата - в едно поделение до Враца). Ако написаното в обявата е вярно, то трансмисията е преправяна, защото на ГАЗ 67 се монтира 4-степенна такава. Като гледам мостовете са оригинални, ако и положението с двигателя е същото, възстановяването няма да е чак толкова трудно. Ще се наложи поръчка на това-онова от Русия, но не е болка за умиране.
                              С "Фармахим" - непобедим
                              Дизел - само дънки!

Коментар

Това е типичен случай при старите автомобили. Нещо непипвано от десетилетия, оставено под дъжда да се разкапе, обаче му се искат милион пари, щото е най-ценното и уникално. Всеки от по-старите любители на стари автомобили може да разкаже поне 10 такива истории, за наистина интересни машини, които са се продавали за всички звезди на небето, докато накрая не са заминали за вторични! То няма нищо лошо в края на краищата човек да си мисли, че колата му е скъпа. В конкретния случай наистина е интересен автомобил и струва нещо. Обаче хем да е най-скъпата, хем да е хвърлена години да гние на дъжда, това вече е простотия! Като е толкова скъпа, да й струпа един временен навес, пък ако ще чистата му печалба да остане "само" 9 800 в крайна сметка.

Колкото до цената, за толкова пари дори тук у нас се предлага нещо, което изглежда напълно готово. А на тази кола й предстои тотална реставрация и сумата ще удари х2. Естествено, трябва да отворим скоба, че и двете трябва да се огледат наживо, преди да се каже категорично. Не бива да сеподмине и другата възможност. В страните от бившия СССР такива джипове с вид, много по-добър от този, описани като пълен комплект, се предлагат в диапазон 1000 - 4000 лева. Знам, че е чужбина, извън ЕС и т.н., но за човек с някакви контакти в тези страни има напълно реална възможност да се сдобие с такава кола в много по-добър вид от предлаганата, за половината пари.
                                Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X