Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Японски концепции

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Японски концепции

Въпрос на вкус. И на мен повечето не ми харесват, но това си е мой проблем. Същото важи и за първия Форд Ка. Той също не ми харесва, но според специализираната преса, автомобилът бил бестселър сред дамите.
    Та, за всеки влак си има пътници...

В тая връзка, да поговорим за италианския дизайн, например Фиат Мултипла или както се чете името на това нещо...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

И Аз съм на мнение че японците са в дизайнерски запек, поне компенсират с технологии, ама след 2005-6г. явно имат поне малко вземане даване с Пинифарина.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

последните 4 поне стават за градско без да те мислят за пришълец
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Не знам за какъв дизайн говорим тука, аз не съм в тая сфера, нито маняк на авто-дизайн, но на 80% от произведенията се сещам от какво е взаимстван дизайна, мисля, че Японците не им се получава, защото са по-скоро по точните науки, отколкото по творчеството... И може-би не случайно там се намират едни от най-добрите и големи, завидни колекций на екзотични и редки, европейски автомобили. Ама темата е хубава за тука, щото, ако е за европейски или щатски дизайн - ще не трябва цял форум...
          Нека видим наистина единиците на, които им се е получил дизайна на гениите с дръпнатите очи, щото, наистина изпаднах в размисли има ли, такива и кои са те...
          VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
          SXS-Restorations 0886513079
          Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Ааа има яки колици,неса всичките толкова грозни,изуми ме нисана колко много разновидности има като концепти,общо взето ме изкефиха повечето.
            Grand Cherokee limited WJ 4.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
            X