Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интересни ретро коли
Свий
X
-
От: Интересни ретро коли
Красота!
А какви са моделите и от коя година са?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеА какви са моделите и от коя година са?
Коментар
-
Тия двете в началото са жестоки!!! Страшно ми харесват така, с всичките им оригинални емблеми и уреди, а също и не лъснати като тигани, ами с хубави умерени следи на времет, нито малко, нито прекалено! Супер! Къде си ги снимал, предполагам, че не са в БГ?Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеТия двете в началото са жестоки!! Супер! Къде си ги снимал, предполагам, че не са в БГ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнениеИзвинявам се колега,че повече информация не мога да дам защото както писах времето ми беше ограничено, да не казвам никакво.Само разбрах,че тази която не е кабрио може да и запали двигателя с манивела.
Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]274894[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274895[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274896[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274897[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274898[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274899[/ATTACH]
ето едно и от мен- нямам повече инфо за вида и модела. Съжалявам за качеството на снимките
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар