Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет

Моля да ми помогнете със съвет- мога ли да прекарам кола на платформа без никакви документи за нея, тъй като е бракувана, собственика преди седмица почина,а наследниците са му в чужбина. Документацията ще се проточи дълго време, а трябва да освободя гаража.

От: моля за съвет

Да не излезе, че все едно я крадеш?...Напишете поне един договор(неофициален) помежду Ви. Наследниците ще го подпишат по факса.

Коментар

Първоначално публикуван от Lachko Преглед на мнение
      Моля да ми помогнете със съвет- мога ли да прекарам кола на платформа без никакви документи за нея, тъй като е бракувана
      Зависи от къде до къде искаш да я прекараш.
      Не би трябвало да има проблеми, щом е с платформа, но както ти казва и колегата - за да избегнеш потенциални проблеми с наследниците, поне нещо предварително напишете като договор или споразумение. Или да те упълномощят нотариално да я местиш или да разполагаш с нея.
      А между другото, колега - каква е колата?
      Let there be Rock!
      Opel Rekord C Coupe 1971
      Opel Rekord D Coupe 1975

Коментар

Колата е Москвич 407, 63-та година.
        Ами незнам наследниците как ще докажат, че е тяхна, след като няма документи от бракуването и.

Коментар

Моля модераторите да ми заключат темата, тъй като се намериха документите от бракуването и , и успях да си прибера колата безпроблемно.

Коментар

От: Моля за съвет

А какво ще правиш колата, ще я възстановяваш ли? Ако е така, ще се радваме да видим снимки!
            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Колата ще я възстановявам до пълен оригинал, но тъй като имам и друг проект, може би ще бъде на втори етап.
              Снимки немога да пратя, защото незнам как.

Коментар

Ако имаш снимки, но се затрудняваш с качването, можеш да ми ги пратиш на е-mail m20_maniqk@abv.bg
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X