Моля да ми помогнете със съвет- мога ли да прекарам кола на платформа без никакви документи за нея, тъй като е бракувана, собственика преди седмица почина,а наследниците са му в чужбина. Документацията ще се проточи дълго време, а трябва да освободя гаража.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за съвет
Свий
X
-
От: моля за съвет
Първоначално публикуван от Lachko Преглед на мнениеМоля да ми помогнете със съвет- мога ли да прекарам кола на платформа без никакви документи за нея, тъй като е бракувана
Не би трябвало да има проблеми, щом е с платформа, но както ти казва и колегата - за да избегнеш потенциални проблеми с наследниците, поне нещо предварително напишете като договор или споразумение. Или да те упълномощят нотариално да я местиш или да разполагаш с нея.
А между другото, колега -каква е колата?
Let there be Rock!
Opel Rekord C Coupe 1971
Opel Rekord D Coupe 1975
Коментар
-
От: Моля за съвет
А какво ще правиш колата, ще я възстановяваш ли? Ако е така, ще се радваме да видим снимки!Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
От: Моля за съвет
Ако имаш снимки, но се затрудняваш с качването, можеш да ми ги пратиш на е-mail m20_maniqk@abv.bgС "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар