Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се прави . . . произведение на изкуството

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как се прави . . . произведение на изкуството

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
    Много гръмко заглавие за такъв проект, особено за мерките на странага където е направен...
    За мен Е30 си остава една от колите,изпреварила с мнооого времето си.ЗА МЕН всяка кадърно направена реставрация на този модел си е "произведение на изкуството"! В тази не просто е напъхан двигател V10,а всичко е направено с любов към детайла и са се опитали да запазят максимално оригиналния вид на колата (друго щеше да е с огромните пернишки брони с мрежи и светещи ауспуси ).
    Не мисля,че колата е направена за писта.Това си е един чист "европейски" street custom car...по американски

п.п.Другата кола е AE86 Toyota Corolla Hachi-Roku

...за нея мисля да направя нова тема.
    Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
      ...

п.п.Другата кола е AE86 Toyota Corolla Hachi-Roku

...за нея мисля да направя нова тема.
      За нея си свали Initial D - игралния филм, не анимационния. Ще го харесаш.

Всъщност - ето ти първа част. Останалите части - на същото място:

Филмчето е по японска история и снимано в Япония, но е китайско. И е на китайски
      Последно редактирано от Goblin; 28-10-10, 20:58.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        За нея си свали Initial D - игралния филм, не анимационния. Ще го харесаш.

Всъщност - ето ти първа част. Останалите части - на същото място:

Филмчето е по японска история и снимано в Япония, но е китайско. И е на китайски
        Благодарско!!!
        Ако кажеш и някой торент да си го сваля, ще черпя...много
        п.п.Завиждам как различаваш японския от китайския ...
        Последно редактирано от nism0; 28-10-10, 21:34.
        Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Направо си смъкни отделните части от тюбчето. Има ги всичките. Филмчето е много читаво, а Initial D е култово, почна от комикс, през анимация та на тоя филм.
          А за китайския и японския - различавам ги. То и немски от шведски различавам. Но не разбирам ни единия ни другия
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Направо си смъкни отделните части от тюбчето. Има ги всичките. Филмчето е много читаво, а Initial D е култово, почна от комикс, през анимация та на тоя филм.
            А за китайския и японския - различавам ги. То и немски от шведски различавам. Но не разбирам ни единия ни другия
            Свалих си го целия с много добро качество и БГ субтитри!Сега съм почнал и другия торент (около 30 гб) с всички анимации,някаква втора серия и саундрак.
            Някаде бях чел,че Katsuhiro Ueo (един от най-добрите дрифтери) е започнал с дрифта,докато работел като доставчик.И до ден днешен си кара Hachi-Roku-то и мачка R 32,33,34,Supra,Silvia и т.н.Дали историята няма нещо с него или е просто съвпадение?
            п.п.Каде да нося бирата
            Николай Миланов

Коментар

E30 наистина велики машинки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
              X