Обява

Свий
Няма добавени обяви.

м20_маниак е абитуриент!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: м20_маниак е абитуриент!

Хубавци
    Браво и на Цвети за страхотните снимки!
    Стоянчо, нали помниш какво и пожелах....

П.С. Цвети, очакваме също толкова подробен репортаж на 28-ми.....с най-малките подробности!!

П.С.С. Искам и аз пак да съм абитуриентка
    Daddy's girl! Always & Forever!
    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

БРАВО, страхотни снимки, но защо само до там, на мене доста ми е интересно после в късните часове какво е било

Показал си какво заначи да си учил в "Хенри" а!?!

Е изкара си бала и Стоян, сега да му мисли ако не направи Победата....
      Последно редактирано от Nik; 28-05-10, 00:39.
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Включвам се и аз, след няколко дни балове и съответно безпомощно състояние...

Не знам от къде да започна... Всичко тръгна нормално, събрах в нас роднини и приятели, да се почерпим и поизпратим По еднo време забелязах, че Цвети е изчезнала, малко преди да тръгнем. Върна се и каза, че си била забравила ключовете - в последствие това се оказа доста подла лъжа

Слизаме всички долу, повиках малко с мегафона и се отправих към Крайслера хот-род, който ме чакаше наблизо. Вдясно от мен забелязах познат червен Самурай, целия в балони!? Обръщам се наляво - А, Венци! А, Стефан! А, и Иван! А, и Ясен също! А, колко много колеги от Форума! Няма да ги изброявам поотделно, защото ще пропусна някой... Спретнаха ми незабравимо изпращане - сформирахме доста сериозна колона... Изпратиха ме до срещата с класа...

Благодаря ви за изненадата, приятели!

Като гледам, Цвети се е справила перфектно с разказа в картинки! Аз мога да се включа единствено с продължението от ресторанта и дискотеката, но честно да ви кажа не ми се коментира, защото беше пълно мазало... Час и половина след като влязохме в ресторанта, вече бяхме горе на масите и столовете. За да не ни е скука, ни събраха заедно с фризьорските техникум - там са главно момичета, а за нашия техникум е ясно...

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
        БРАВО, страхотни снимки, но защо само до там, на мене доста ми е интересно после в късните часове какво е било

...
        E то е ясно какво е било
        Oт вечерта в ресторанта и диското никой няма качени снимки все още, на мен случайно ми пратиха тези 2:

Последно редактирано от м20_маниак; 28-05-10, 01:34.
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X