Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да превърнем тиквата в каляска или кой иска да ходи на бал?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да превърнем тиквата в каляска или кой иска да ходи на бал?

Здравеи Цвети!!! Поздравявам те с завършване на дванадесетте години мъки!!! Ооооххх ако знаеш колко още те чакат веднага би си казала: Защо още толкова несъм ученичка????Такае и ние един ден мислихме като теб,ама сега друга я пеем!!!
    Та и аз да ти предложа нещо от мен ! А именно :ОFFROUD AUTO BUS за целия клас!!!

Шофиран лично от мен

Шарен иСписан отпред и от зад

Не липсват и любовни мотиви!!!! Първи закон на Мао

Ето така да се веселите като Абитурентите от гр.Роман!!

Живи и здрави на всички Абитуренти!!! Само приятни мигове в предстоящият ви живот!!!!! Чичко ви Фър!!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Здравейте,
      Аз мога да предложа следния модел WV 181 cubel-1975г.В перфектно състояние.Зелен (военно)изпълнение.Естествено кабрио с 5 места.[IMG][/IMG]
      [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
      blood group 0+

Коментар

Първоначално публикуван от dizi Преглед на мнение
        Здравейте,
        Аз мога да предложа следния модел WV 181 cubel-1975г.В перфектно състояние.Зелен (военно)изпълнение.Естествено кабрио с 5 места.[IMG][/IMG]

Благодаря! Но мисля, че вече имам кола, в която ще бъда аз:-)

Чичко Фър, благодаря и на теб за предложението, но е късно вече да се организираме целия клас! Иначе като гледам голям купон става;-)
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от dizi Преглед на мнение
          Здравейте,
          Стига се покрива ами пусни тема в ретро раздела и си представи возилото

ПС
          Цвети ще ме извини за лиричното отклонение
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Мястото на срещата е между 16 и 16.30 в Дианабад. Давам ориентир откъм кръстовището на Никола Габровски и ГеМе Димитров. Тръгва се по Никола Габровски в посока гара Пионер. Първата сграда отляво на самото кръстовище е Гражданска защита( малко прилича на високо училише, има двор и ограда). Веднага след оградата на тази сграда, на 30 метра след кръстовището има пряка вляво. Нея я подминавате. Малко по-надолу, пак отляво е сградата с надпис Поща отгоре. Тя е малка и прилича по скоро на трафопост. Веднага след нея, на още няма и 50 метра е втората пряка вляво. Тук има и пряка вдясно, покрай един висок блок с реклама на Ариана. Свива се по улицата наляво( срещу рекламата на Ариана)и се кара 120 метра докато улицата завие вдясно. На самия завой има уширение, там е сборното място. Оттам потегляме към паркинга на Ал. Невски от страната на улица Московска( трябва да сме тав не по-късно от 17.15 часа), взимаме класната на абитурентката, тя се отбива до училище и после я изпращаме до Шератон. За справки ми звънете на 0887590528.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

А дали ще може две снимчици с отметки на двата сборни пункта от гугъл мапс например

Коментар

Пожелавам Весел Празник и незабравим купон!
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

• Re: Да превърнем тиквата в каляска или кой иска да ходи на бал?

Весело изкарване

Коментар

Цветенце, да си като най прекрасното цвете в градината от абитуриенти, да си весела красива и щастлива!!! В което не се съмнявам, изживей този най хубав миг с раздялата с юношеството и не мисли за нищо което да те натъжи. Незабравимо изкарване!!!
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Весело изкарване!И да пуснете снимки.
                      Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Цвети, весел и незабравим бал, и щастливи години след него! Винаги с радостна усмивка да си спомняш за тази вечер!

Коментар

Цвете, искренно съжалявам, че не можах да се откача за да дойда.
                          Пожелавам ти весело прекарване и много усмивки.

Вальо.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, диевиит, диесииит, идинайси, дванайсии, УААА Весело изкарване и на есен да продължиш да броиш, там където искаш!

Коментар

Приятно изкарване, Цвети ! ТАЗИ НОЩ Е ТВОЯ !

Коментар

Голям смях беше с Антимския автобус.Ама шофера се беше барнал ризки панталончета...
                                Цвети пожелавам ти приказна вечер
                                Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                                feikot@abv.bg
                                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X