Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да превърнем тиквата в каляска или кой иска да ходи на бал?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да превърнем тиквата в каляска или кой иска да ходи на бал?

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
    Честито завършване!
    Не ставам за бал, но за бройка, да!
    И аз съм така ето виж

Ако няма фейс контрол - казвай

Коментар

Аз като завършил въпросното заведение /133-то/ ще се отзова с някоя от тези за кастинга:

Ако случайно ме изберат - пия виски и много ми се ходи на бал

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      Цвети, моя Рейндж е на разположение.
      Само да напомня нещо. Колоната ще тръгне от Дианабад, там е палата на принцесата, ще спре пред училището, (това не знам как ще стане) и ще продължи към Шератон. От паркиращо-придвижвателен аспект операцията е с тежка логистика.
      Вариант за спиране пред училището - НЯМА, спира се около Ал. Невски и от там пеша до даскалото ...
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
        Вариант за спиране пред училището - НЯМА, спира се около Ал. Невски и от там пеша до даскалото ...
        Няма, потвърждавам! Ама при толкова желаещи и Невски ще е малък!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Мога да участвам с две тикви - Руска и Японска, по избор. Има ги из темите.
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
            Цвети,ако моят аватар ти харесва нямаш проблем.Аз се занимавам с автомобили под наем и срадост бих помогнал(безплатно разбирасе)
            Цвети, това е тиквата, две такива има в България. Колата наистина е уникална и е сигурно, че няма да има втора такава на бал.

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Мен ме интересува, аз аджеба защо все още не съм официално поканен за кавалер на бала.

...
            Щот кака нема да те пусне, затова. Все едно да пуснеш стар лисугер в тълпа млади кокошчици, толкова е опасно ....
            Последно редактирано от maxxx; 03-05-10, 22:55.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ясно, блокирахме центъра. Сигурно и аз ще дойда, обещавам да съм без покривен багажник

Нека има разнообразие...

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
                Цвети,ако моят аватар ти харесва нямаш проблем.Аз се занимавам с автомобили под наем и срадост бих помогнал(безплатно разбирасе)
                Наистина изглежда уникално това от аватара! Къде мога да видя повече снимки
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Наистина изглежда уникално това от аватара! Къде мога да видя повече снимки
                  Злати има повече снимки на джипа от мен самия,а ако искаш може да го видиш и на живо.
                  sigpic
                  Land rover lightweight-series 3
                  Range Rover V8
                  Range Rover Classic Vouge SE V8
                  Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Ако дамата си няма кавалер, може да викнете един V-образен човек. Знаете го, нали?

Коментар

Имам предложение, пред джипа с Цвети да има ескорт от мотори...
                      Ако не харесаш Гранда ми за каляска може да съм един от моторите...
                      Виж също и трайка на Жоро Нешев... определено е уникален
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/at...7&d=1213645773
                      Ако ти харесва ще го питаме... предполагам, че ще се навие да те вози
                      LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                        Ако дамата си няма кавалер, може да викнете един V-образен човек. Знаете го, нали?
                        Той май си има свой проблеми тия дни...

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                          Имам предложение, пред джипа с Цвети да има ескорт от мотори...
                          Ако не харесаш Гранда ми за каляска може да съм един от моторите...
                          Виж също и трайка на Жоро Нешев... определено е уникален
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/at...7&d=1213645773
                          Ако ти харесва ще го питаме... предполагам, че ще се навие да те вози
                          Ох, то така ще стане, че няма да мога да си избера!

Ако Жоро Нешев се навие, може!
                          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                          A2 (+)

Коментар

Аз пак да повторя, ако Жоро се навие и аз не седя до теб да знаеш, че ще вали.

Коментар

Чак пък "ако се навие"! Изобщо иска ли питане? Посочи ми дата час и място където да се изтипосам , както и предпочитания към цвета на "костюма" на "пилота"!
                              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                Аз пак да повторя, ако Жоро се навие и аз не седя до теб да знаеш, че ще вали.
                                Ти ще седиш в публиката до кака и ще точиш лиги, ама тайно....
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X